fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT ANDELSBOLIG I ATTRAKTIVE OMGIVELSER

Del bolig

Store og lyse rum, egen have samt rolige omgivelser er hvad, der venter jer på Bryndumvej 174. Her udbydes nu en nydelig andelsbolig, hvor både parret og den mindre familie kan finde sig til rette. Hjemmet fordeler sig over både bryggers, entré, køkkenalrum, stue og to værelser, mens de udendørs faciliteter leverer jer med både carport og et depot, som med fordel kan benyttes som værksted.

Entréen byder jer indenfor i åbne omgivelser, hvor de gode materialer viser sig i form af de velholdte gulve. Entréen kan holdes pæn og ryddet, mens I hurtigt kan bevæge jer ud i bryggerset og komme af med overtøjet. Dette rum er ikke bare indrettet med brugbare skabe til opbevaring, men også vaskefaciliteter og en ekstra håndvask. Køkkenet er ligeledes præget af praktiske løsninger med fine skabe til opbevaring samt en køkkenhalvø, der sørger for et frit udsyn til resten af rummet. Her kan I da også hurtigt bevæge jer hen til spisebordet og samles om maden og de hyggelige stunder. Stuen fremstår indretningsvenligt, mens I får et skønt udsyn til haven. I kan etablere jer med behagelige sofasektioner, skrivebord eller kreakrog. Begge værelser er holdt i samme stil som resten af boligen, mens der er installeret skabe, så I, igen, kan gemme de praktiske elementer af vejen. Badeværelset er holdt i en tidløs stil, hvor I finder skabe til de nødvendige toiletsager, en separat bruseniche samt et vindue, så I er sikret et sundt indeklima.

Bevæger I jer udenfor, finder I hurtigt den flisebelagte terrasse, der er helt perfekt til de rolige afslapningsstunder. Haven er nydelig med flere sirligt anlagte bede samt en stor plæne, hvor I kan holde haven nem, benytte det grønne areal til leg eller anlægge enten bålplads eller køkkenhave. Det veludnyttede depot udfylder alle behov for et nyttigt værkstedsområde samt plads til alle haveredskaberne. I kan selvfølgelig også nemt parkere både cykler og bil.

Med denne placering befinder I jer ved Bryndum, som er beliggende lige udenfor Esbjerg. Helt lokalt finder I legeplads og offentlig transport, og ellers byder Esbjerg på både skoler, indkøb, shopping, kultur og flere hyggelige parker. Naturen er repræsenteret i form af Den Hemmelige Skov, hvor I kan tage på picnicture. Her er altså alt, hvad både hverdagen og fritidslivet kræver.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Bryndumvej 174, 6715 Esbjerg N
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
95
Grund:
4311
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2000
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus