fbpx
Plantegning Zoom

MORDERNE FAMILIEVILLA, SIDSTE HUS PÅ LUKKET VEJ

Del bolig

Er I på udkig efter børnenes barndomshjem; et sted, hvor jeres familie kan få trygge rammer om denæste mange år? Så har vi svaret på Bygvej 5, hvor en moderne, velindrettet etplansvilla står klar tilnye ejere - og både huset, den solrige have og beliggenheden er som skræddersyet til børnefamilien.

Huset kan prale af villavejens bedste placering, for det ligger som det sidste hus for enden af detlukkede vænge, hvor I kommer til at bo ugeneret i første parket til fællesarealet og de grønneomgivelser. Her har huset ligget siden 2015, og det moderne byggeår afspejler sig også tydeligt ihusets rene linjer og skarpe udtryk.

I bydes velkommen af en lys murstensvilla med sort træværk, der går igen på det store udhus. Villaenligger på en 1.024 m2 stor grund, så plads er der nok af, og det mærkes tydeligt i den skønne baghave,hvor I finder en lækker fliseterrasse badet i sol og en stor græsplæne med nedgravet trampolin. 

En dobbelt garage - indrettet med elport - ligger under samme tag som boligen, og I får også direkteadgang fra garagen til husets bryggers, så I kan bevæge jer tørskoede indenfor. Allerede i bryggersetfår I tydeligt indtryk af en lys og indbydende bolig, der er smagfuldt indrettet med stilrent design - og detindtryk bliver kun bekræftet, som I bevæger jer videre.

Boligen rummer 155 m2 med en familievenlig planløsning og gulvvarme i hele boligen. I får i alt fireværelser og to pæne badeværelser, der fordeler sig på en separat børneafdeling, et oplagt kontor ogen forældreafdeling med eget bad. Dertil kommer opholdsrummene, som binder det hele sammen ogsætter scenen for det hyggelige familieliv. En dejlig, lys stue med store vinduer mod haven ligger idirekte forlængelse af det højloftede køkken-alrum, som hurtigt bliver jeres naturlige samlingspunkt. 

Alt det indrammes af en tryg kulisse, for I bor i et fredeligt villakvarter i Hatting, og herfra kan I gå ellercykle rundt til hverdagens gøremål. I Hatting er der bl.a. skole, pasningstilbud, foreningsliv og indkøb,og dertil er der kun otte minutter i bil til bylivet i Horsens og endnu kortere vej for pendleren til E45. Derer også et lukket stisystem for enden af den lukkede vej og hele vejen ned i byen til skole og indkøb,hvilket vægtes meget højt for børnefamilier, så man trygt kan sende sine børn afsted.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Bygvej 5, 8700 Horsens
Pris:
3.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
155
Grund:
1024
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2015
Ejerudgift pr. md.
2.276 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus