fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Herskabelig treværelses i Odense C.

Del bolig

På den roligt, tilbagetrukne og dog særdeles centrale Dagmargade i Odense C venter denne perle af en treværelses ejerlejlighed på nye ejere. I får en herskabelig bolig på tredje sal, hvor lyset frit strømmer ind, og hvor en nyrenoveret sydvestvendt hårdttræsaltan giver jer et dejligt view i det hyggelige gademiljø med metodistkirkens flotte facade til den ene side og det grønne parkareal bag byens gamle sygehus til den anden.

Med adresse her kan i spadsere til alle byens tilbud. Der er kun et par hundrede meter til den herlige Eventyrhave, og lige efter kommer gågaderne. Nærmeste skole er der et par minutters gang til, og det samme gælder flere supermarkeder og gode specialbutikker. Byens letbane skal i blot om hjørnet for at stige på.

Lejligheden ligger øverst oppe i en flot ejendom fra 1908 med port ind til et nydeligt holdt gårdmiljø, hvor der blandt andet er have og overdækket cykelparkering.

Boligen er lys og indbydende med næsten 3 meters lofthøjde fra trægulvene op til stuernes smukt udsmykkede lofter, hvor stukken står skarp og detaljerig. De to stuer ligger en suite med flotte fløjfyldningsdøre. Den ene stue har udgang til altanen, hvor dørene kan slås helt op og skabe en fantastisk “ude” fornemmelse.

Vinduer i hele lejligheden samt altandør blev skiftet i 2020 hvilket kan mærkes på varmeregningen. Den lange entré forbinder køkkenet, hvor der er god arbejdsplads og nyt loft med spots fra 2020. Entréen giver ligeledes adgang til et dejligt stort soveværelse og flot badeværelse med gulvarme.


Til lejligheden får du desuden gode opbevaringsmuligheder da der både er et loft rum og kælderrum med til lejligheden

Kom og oplev, hvor lys og behagelig en bolig der venter jer på denne centrale og overraskende rolige beliggenhed.

Dagmargade 7, 3. tv., 5000 Odense C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
73
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1908
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus