fbpx
Plantegning Zoom

FLOT ARKITEKTONISK VILLA PÅ 195 ETAGEMETER MED SOLRIG TAGTERRASSE MED MULIGHED FOR FLEXBOLIG

Del bolig

Parallelt med Sydkanalen ligger De Lichtenbergs Vej, og på nummer 4 finder I jeres næste hjem, der er klar til at huse fremtidens minder. I kan se frem til noget af et arkitektonisk blikfang, hvis lyse facade og mange vinduespartier afrundes af et mørkt tegltag. Denne villa er til jer, der kan træffe de gode valg for jer selv, da ejendommen søger mod at gøre tilværelsen nem og bekvem.

Denne vidunderlige ejendom blev opført i 1937, og her får I et samlet råderum over 195 etagemeter, hvoraf de 40 kvadratmeter udgør en god kælder. Stueplan og førstesal kan begge fungere som to separate boliger, da der både er installeret køkken og badeværelse på hver etage. Noget andet som begge niveauer har til fælles er det naturlige lysindfald, der får fri leg til at brede sig rundt til enhver afkrog, og vinduespartierne, der snor sig omkring hjørnet, er lidt af en arkitektonisk genistreg. Foruden køkken og bad rummer stueplan tre stuemiljøer og et værelse, mens førstesalen er indrettet med et stort værelse og en lys stue. Siden 2016 er der sket en større renovering, hvor taget blev udskiftet, facaden fik en renovering, og der er kommet nye 3 lags vinduer og døre. Derudover skal der også nævnes at der er mulighed for delebolig, hvor der evt. kan sælges om 2 separate lejligheder.

Kælderen viser sig i boligstandard med flotte gulve og veldisponerede rum. Her kan I se frem til et stort og lyst hobbyrum, to gode opbevaringsrum samt et funktionelt bryggers med vaske-/tørrefaciliteter og vinduespartier, så vaskerummet kan luftes ud. Den 412 kvadratmeter store matrikel er overskuelig at gå til: Der er indkørsel og garage samt en hyggelig og lukket have med græs, buske og træer samt plads til havemøbler. Det bedste ved udearealerne er den store tagterrasse, der tiltrækker solen fra syd og vest, og her kan I nyde synet over kvarteret og skønne Grenaa.

Ude på snuden af Jylland ligger Grenaa, en charmerende historisk by, der jonglerer mellem natur, kunst og kystliv. Der er få hundrede meter til Grenaa Havn, hvis maritime havnemiljø med garanti vil smitte af med glæde, og 2,5 kilometer fra hoveddøren ligger Grenaa Station med letbanen, der sætter kurs mod Aarhus. Omkring stationen ligger der forskellige butikker og dagligvarebutikker, og med alt fra legepladser og børnepasning til skole og uddannelse finder familien alt det, de måtte få brug for.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
De Lichtenbergs Vej 4, 8500 Grenaa
Pris:
2.898.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
155
Grund:
412
Værelser:
6
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
1.799 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus