fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SÆRDELES BØRNEVENLIG VILLA MED DEJLIGT UDEMILJØ

Del bolig

De 145 kvadratmeter sørger for en indretning, som den boligsøgende børnefamilie hurtigt vil finde sig til rette i, alt imens beliggenheden bringer jer tæt på både natur, skole og daginstitution.


Når I kører bilen ind i carporten ved Diget 5, mødes I som det første af en hyggelig forhave med sydvendt terrasse, hvormed I allerede fra første øjekast får en fornemmelse for den hjemlige charme, som omgiver villaen fra 1987. Den anden terrasse breder sig ud på et stort areal og kan nemt pyntes med alt fra gyngestativ til et legehus og behagelige havemøbler, så leg og afslapning kan indfinde sig side om side. Hertil finder I et skur og et depot med praktisk skabsplads, som I kan benytte efter behov.


Indenfor venter der jer et indre, der indeholder fire gode værelser, som alle præsenterer sig med indbygget skabsplads, samt hele to badeværelser således, at I slipper for kø til badet om morgenen. I denne dejlige bolig er samværet bestemt også indtænkt i indretningen, da I får glæde af et attraktivt køkken-alrum, hvor de mindste kan lave deres lektier, mens de voksne eksperimenterer ved gryderne. Derudover kan I samles i den rummelige stue, der giver jer mulighed for at skabe et spiseområde såvel som en sofakrog med chaiselong-sofa. På praktisk vis kommer I også til at råde over et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, og ydermere kan skoene stilles og jakkerne hænges i entréen og gangarealet.


Som en afsluttende bemærkning får I bopæl i Tistrup, der skønt omkranses af natur til alle sider. Her har I fra jeres hoveddør mindre end 5 minutters cykeltur til den dejlige bypark, og så får I alt det nødvendige til hverdagen inden for gåafstand. I kan nemlig nå både en Dagli’Brugsen og flere børnehaver og skoler til fods, herunder Trane Skole og Børneby. Efter cirka et kvarters kørsel kan I desuden ankomme ved Varde, som byder på flere dagligvareforretninger, et gymnasium og mere til.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Diget 5, 6862 Tistrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
145
Grund:
743
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus