fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Først og fremmest får I her en virkelig dejlig placering, hvor I har naturen på helt nært hold og har vidtstrakte marker som jeres nærmeste nabo. Her er grønt og roligt med masser af frisk luft og tiltalende skovområder lige omkring jer.

Del bolig

Sæt kurs mod Egebakkevej 8A, for her venter jer en lys og rummelig villa, der er flot fordelt over to plan og ikke mindst er velbeliggende i særdeles naturskønne omgivelser.  


Først og fremmest får I her en virkelig dejlig placering, hvor I har naturen på helt nært hold og har vidtstrakte marker som jeres nærmeste nabo. Her er grønt og roligt med masser af frisk luft og tiltalende skovområder lige omkring jer, heriblandt Rold Skov. Også alle hverdagens fornødenheder har I indenfor rækkevidde, da Arden byder på alt hvad I skal bruge i dagligdagen. Her forenes familielivet med gode indkøbsmuligheder og et aktivt lokalsamfund samt transportmuligheder. Og så har I blot 35 minutters bilkørsel før Aalborgs charmerende centrum venter. 


Træder I indenfor i villaen vil I møde en rigtig dejlig og velholdt bolig fra 1967, der hele vejen rundt sikrer jer et flot lysindfald og fine kvadratmeter at give jer i kast med. Villaen rummer nemlig 151 boligkvadratmeter, hvor I på førstesalen har tre flotte værelser, der giver jer masser af indretningsmuligheder. Dertil kommer reposen med husets trappe, der let fører jer nedenunder til stueetagen, som giver jer en lys entré med vaskefaciliteter og opbevaringsplads. Herfra træder I ind i køkkenet, hvor I finder et lyst og tidløst et af slagsen med gode elementer og alt i hårde hvidevarer. Her får I god skabs- og gulvplads samt et naturrigt vindueskig og en behagelig indgang mod stuen.


Inde i stuen breder et væld af indbydende kvadratmeter sig ud, hvor I kan nyde godt af et flot gulv, en lun brændeovn og en grøn udsigt fra vinduespartierne. Slutteligt byder stueetagen på et særdeles stort og pænt badeværelse, der rummer alt hvad I skal bruge og lidt til. Her får I nemlig et flot vaskemøbel, en rummelig bruseniche, spabad og rigeligt gulvplads samt spots i loftet. 


Prikken over i’et er uden tvivl jeres have, for her får I et rigtig dejligt areal med en stor, grøn plæne, der er solrig og helt uforstyrret. I får passende beplantning og et hyggeligt terrassemiljø at nyde tilværelsen ved, mens I også har en overdækket terrasse samt både udestue og udhus. Særligt udestuen er noget helt specielt, for her er vinduer hele vejen rundt, hvilket sørger for både en naturskøn udsigt og et fint lysindfald. Her venter jer en nærmest sydlandsk stemning med spændende gulv og beplantning. 

Mod Øst finder I også nabobyen Astrup, med en velfungerende Friskole. Her finder I en velfungerende friskole som kan nås på cykel via den sikre cykelsti. Iøvrigt kører der bus ml. Terndrup-Hobro tæt ved og flere gange om dagen.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Egebakkevej 8A, Lillearden, 9510 Arden
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
151
Grund:
952
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1967/2007
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus