fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIGT BJÆLKEHUS PÅ STOR, FLOT NATURGRUND

Del bolig

Lige nord for Ålbæk ligger et stort, attraktivt sommerhusområde i fyrreplantagen ved Lodskovvad; herfra er der ca. otte km til Skiveren, tre km til Ålbæk og 18 km til Skagen. Der er fred og ro på de små sommerhusveje, og på den skønne Egernvej udbydes nu et hyggeligt bjælkehus i rammerne af en naturgrund på hele 8.048 kvadratmeter. I får altså jeres helt eget stykke af skoven, og huset ligger ugenert blandt de høje træer.


Fritidshuset er opført i 1975, og i 2020 blev der lagt et nyt, velisoleret tag på huset, mens der et par år forinden blev anlagt nye, store træterrasser mod henholdsvis øst og sydvest.

Huset råder over 67 kvadratmeter, der er udnyttet til fulde, så I får blandt andet en entré, et badeværelse med brus samt tre fine værelser; to med køjesenge og ét med to enkeltsenge. Overalt i huset er lofterne ført til kip, hvilket skaber en dejlig rumfornemmelse, som også er et tema både i køkkenet og i den store vinkelstue. Sidstnævnte byder på rigelig plads til hyggestunder, og rummet er desuden indrettet med en brændeovn, der sammen med el-radiatorer opvarmer huset. I stuen finder I også en dobbeltdør, der åbner direkte op til udelivet. Her træder I udenfor til den sydvestvendte træterrasse, som inviterer på sol og fri udsigt over jeres grønne naturgrund. I kommer helt tæt på naturen og kan iagttage både rådyr og harer, ligesom I kan høre natravnen og se de trækkende rovfugle i forårsperioden.


Til slut er det beliggenheden, der sætter prikken over i’et. Det smukke naturområde lægger op til et aktivt friluftsliv med mange lange gåture, og I kan også tage cyklerne til såvel Råbjerg Mile som til den brede sandstrand ved Skiveren. En hyggelig cykeltur tager jer også til Ålbæk med den børnevenlige strand, den hyggelige havn, fine indkøbsmuligheder, butikker og dejlige spisesteder. Det kan måske også friste med en dagstur til feriebyen på toppen af Danmark; Skagen ligger kun tyve minutters køretur nordpå, så I kan nemt besøge Grenen, museerne og meget andet. Derudover har I fra sommerhuset tre kilometer til golfbanen, Hvide Klit.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Egernvej 7, 9982 Ålbæk
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
83
Grund:
8048
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus