fbpx
Plantegning Zoom

PERFEKT FAMILIEVILLA I ET PLAN MED SKØNT UDEMILJØ

Del bolig

Kvadratmeterne er utroligt velfordelte i villaen på Egevænget 3, der bl.a. rummer fire værelser. I får også glæde af flere terrasser, en udestue og en skøn have, der lægger sig op ad huset i flere retninger. Som prikken over i'et kan I tage hul på det nye boligkapitel i Almind: en lille by, der lukker op til naturen og rummer alle hverdagens fornødenheder.
 
Det er en virkelig attraktiv og aldeles veludtænkt planløsning, som husets 150 kvadratmeter fordeler sig på. Centralt i boligen finder I køkkenet, der støder op til en delvist opdelt stue. Her kan der etableres et sofahjørne i den ene afdeling og et spiseområde foran brændeovnen i den anden. Begge forbinder jer desuden med udestuen, der kan huse nogle ekstra gæster og på hyggeligste vis indrettes med stemningsfuld belysning, loungemøbler eller det lange bord. I udkanten af boligen ligger fire værelser, hvoraf det største har egen indgang til et ud af de to badeværelser. Alt dette tilgås via et praktisk bryggers, der er forsynet med opbevaringsplads samt vaske- og tørrefaciliteter.
 
Så veldisponerede og indbydende rammer går naturligvis hånd i hånd med et udemiljø, der har rigtig meget godt at byde på. I kan eksempelvis nyde aftensmåltiderne på en terrasse, der orienterer sig mod vest, og trække jer tilbage i udestuen, når sommer glider over i efterår. I stuen får den friske luft også lov til at strømme ind, idet I slår døren op til den sydvendte terrasse. Denne fortsætter ud i en skøn, lukket have, hvor børnene kan lege tagfat på plænen, mens I selv slapper af blandt blomstrende træer og spirende buskadser. På grunden er der yderligere en delvist overdækket terrasse foruden et udhus og en garage.
 
Adressen sikrer jer en base, hvor husstandens mindste kan skabe søde barndomsminder, og hvor den daglige tilværelse bliver nem og bekvem. Her er nemlig både skole, institutioner og indkøb, og i byens periferi løber der en natursti forbi Almind Ådal, som har lagt scene til mange rekreative stunder. I skal heller ikke ud på en længere rejse, når kursen er sat mod Kolding, da turen dertil tager mindre end et kvarter, mens Fredericia og Vejle venter efter rundt regnet 20 minutters kørsel.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Egevænget 3, 6051 Almind
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
899
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1984
Ejerudgift pr. md.
3.031 kr.

Rasmus Bent

Salgsdirektør & ejendomsmægler, MDE rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus