fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Skøn enderækkehus i en god og sund andelsforening. I huset er der gode planløsningsmuligheder.

Del bolig

I Haslevs yderkant, naturskønt omgivet af gode stisystemer ligger dette indflytningsklare hjem med en tilhørende absolut hyggelig have: Lyst og ukompliceret kan I flytte direkte ind - og sætte jeres eget præg, hvis I ønsker at give et twist til jeres nye rammer.

Rækkehuset byder på rummelige opholdsarealer i stueplan, hvor et køkken flyder naturligt videre i en stue, og hertil åbner et værelse i forlængelse for endnu mere plads. Både herinde og i stuen er der henholdsvis en enkelt og en dobbelt terrassedør, som yderligere spæder til den gode rumfornemmelse, og i sommermånederne smelter inde- og udeliv helt sammen.

Førstesalen gør sig til med indretningsvenlige rum, hvoraf det ene byder på fransk altan og dejlige briser, og det andet byder på et skønt lysindfald med taglys. Hjemmet afsluttes til punkt og prikke med et badeværelse, der giver plads til vaskemaskinen; næsten lige så praktisk som entréens glimrende opbevaring. Dette er et hjem, der fungerer, og det eneste, der mangler, er jeres øjne på hjemmet, jeres indretning og jeres hverdag.

Og hverdagen kommer også til at udfolde sig på den meget charmerende grund, der hører til. Ligesom inde- og udearealer smelter sammen, så fletter et hyggeligt drivhus også ind i herlighederne, og dette helle får I adgang til både fra stuen og fra terrassen. Her er I de perfekte betingelser for citrontræet og desuden for solstrålerne på de tidlige forårsdage og desuden de sene sommeraftener, når duggen lægger sig. Fra en solrig terrasse gemmer haven endvidere på en pæn græsplæne, og det hele omgives indbydende af bevoksning og hæk med fælles græsareal lige omme på den anden side.

Fra den lille stikvej kan I trille bilen ud af parkeringspladsen, og herfra kører I ud på rolige veje. I kan sådan set lade bilen stå, for stisystemerne og rolige veje leder jer til alt til hverdagen. Sådan kan I cykle til Haslevs bymidte på fem minutter, hvor alt fra skole, svømmehal, dagligvarebutikker, caféliv og meget andet gør sig til. Sådan tilbyder Haslev alt, hvad enten det er fornødenheder, let adgang til andre byer såsom Køge og Næstved, og så venter naturen med skov, sø og mark en gå- eller cykeltur væk.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Elmeparken 12, 4690 Haslev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
86
Grund:
5827
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1989
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus