fbpx

Åbent Hus med tilmelding.

12:00-17:00 tirsdag 29 oktober
Tilmeld
Plantegning Zoom

Åbent Hus med tilmelding.

12:00-17:00 tirsdag 29 oktober

VELHOLDT VILLA MED LUKKET HAVE OG LYSFYLDT UDESTUE

Del bolig

For enden af en lukket vej står denne charmerende etplansvilla fra 1973 og venter på dens nye ejere. Her er plads til det unge såvel som modne par eller børnefamilien, der ønsker at sætte deres eget præg på et indbydende hjem.
 
Det er en stille og rolig tilværelse, som venter jer her i Bjert, og I kommer ikke til at mangle noget, for i byen finder I alt, hvad I overhovedet skal bruge for at få hverdagen til at fungere. Særligt børnefamilier vil glæde sig over denne adresse, da legepladsen, Bjert Hallen, Sdr. Bjert Skole og daginstitutionen ligger inden for 400 meter. Derudover er der gåafstand til indkøbsmuligheder, busstoppested og naturskønne omgivelser.
 
Tilbage til selve huset, der er en velholdt 70’er-villa, og I overtager en 900 kvm grund, der byder på dobbelt garage med tilstødende værksted samt et skur, hvor I kan opbevare cykler, brænde og haveredskaber. Haven er en privat oase med plads til leg på plænen, og takket være høj beplantning er I sikret dejligt med privatliv. I får dertil også et skønt terrassemiljø, hvor I kan indrette flere hyggelige og solrige kroge.
 
Hoveddøren åbner op til 125 kvadratmeter, og det første I møder er en rummelig entré/fordelingsgang, der giver jer videre adgang til resten af hjemmet. En veltænkt planløsning sørger for en god opdeling mellem husets samlingspunkter og den private afdeling; førstnævnte er samlet i den østlige del af hjemmet, og her ligger køkken, spisestue og stue i åben forbindelse af hinanden. Det hele oser af charme, og I kan vælge at bevare og modernisere, hvor I ønsker. Stuen orienterer sig desuden mod syd, så I får et rart lysindfald hele dagen. Den private afdeling placerer sig i den vestlige ende, og her har I tre gode størrelse værelser og et badeværelse med bruseniche. Boligen afrundes af et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og rigelig skabsplads.
 
Prikken over i'et sættes af den lysfyldte udestue, der ligger i forlængelse af stuen. Her smelter ude og inde sammen, og I kan pryde den med loungemøbler og cafésæt, så I året rundt har et sted at nyde morgenkaffen og udsynet til haven.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Engdraget 12, 6091 Bjert
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
125
Grund:
900
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
1.970 kr.

Rasmus Bent

Salgsdirektør & ejendomsmægler, MDE rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus