fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 96 FLOTTE KVM MED KØKKEN-ALRUM OG SOLRIG ALTAN ØVERST I OPGANGEN

Del bolig

Selvom adressen siger Farum Hovedgade 80D, ligger denne lejlighed godt tilbagetrukket på en lille, rolig stikvej omgivet af grønne arealer. Boligen er 96 kvadratmeter stor, ligger øverst uden overboer, og den fremtræder flot og moderne - helt klar til indflytning.
Det her er den ideelle bolig for enlige og par i alle aldre såvel som børnefamilien, der ønsker en hverdag, som både er rolig og central på én og samme tid. Adressen er først og fremmest hjemsted for en klassisk gulstensejendom, og ejerforeningen råder bl.a. over parkeringsfaciliteter, grønne fællesarealer, terrasseområder med borde-bænke-sæt og legeplads til de yngste beboere.
Som vi allerede har nævnt, ligger denne lejlighed øverst uden larmende overboer og med et virkelig flot lysindfald. Boligen står med pæne gulve, vægge og lofter, og samtidig er alt interiør flot og moderne, hvilket skaber et hjem, der kan flyttes direkte ind i. Planløsningen byder på en entré og en gang med skabsplads, to værelser med gode indretningsmuligheder, et pænt badeværelse opført i et elegant design samt det store opholdsrum. Opholdsrummet udgør boligens omdrejningspunkt, og herinde ligger det strømlinede køkken i åben forbindelse til den kombinerede daglig- og spisestue - og som prikken over i’et er det i forlængelse heraf, du finder altanen, som er orienteret perfekt mod eftermiddags- og aftensolen i vest.
Beliggenheden er lige, som den skal være - midt i byens centrum og alligevel lidt på afstand, så du får det bedste fra begge verdener. Du har grønne omgivelser næsten lige i baghaven og Farum Sø kun en smuttur fra lejligheden. Den hyggelige hovedgade byder på caféer og spisesteder samt et velassorteret udvalg af indkøbsmuligheder og små specialbutikker. Fra lejligheden kan du hurtigt gå til Farum St. med S-togsforbindelser og busser mod København, mens det ligeledes er nemt at komme til motorvejen og ind og ud af byen.
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Farum Hovedgade 80D, 1. th., 3520 Farum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
96
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus