fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig


 
På Fjellerup Bygade 26A udbyder vi hermed en hyggelig, spændende og rummelig lejlighed i et byhus, der egner sig perfekt til unge førstegangskøbere, ægteparret med udeboende børn og enlige i alle aldre - her kan man kort fortalt skabe sig et virkelig dejligt hjem helt centralt i Fjellerup.
 
Byhuset er opført i 1936 med et klassisk arkitektonisk udtryk, og denne bolig ligger i stueetagen, hvilket gør den velegnet for købere i alle aldre. Her skal det benævnes at der er mulighed for at benytte boligen som flexbolig/firitdslejlighed, hvor godkendelsen allerede er på plads.
De 76 kvadratmeter fordeler sig over en god planløsning med plads til samvær og privatliv, og som et ekstra plus venter der også en virkelig dejlig have, hvor solskinsdagene kan nydes under åben himmel. I sommermånederne vil den grønne beplantning med kulørte blomsterbede uden tvivl trylle et smil frem på jeres læber, og terrassen indbyder til alt lige fra afslappende eftermiddage til hyggelige grillmiddage.
 
Hoveddøren åbner til det hyggelige hjem, som først og fremmest præsenterer sig med et stort og mulighedsrigt opholdsrum. De mange kvadratmeter herinde sikrer nemlig et hav af indretningsmuligheder, og her er god plads til både spise- og dagligstue, mens selve køkkenet er fint og funktionelt med alt i hårde hvidevarer. Planløsningen afrundes med et regulært soveværelse og et rummeligt badeværelse med vaskemaskine og god bruseplads.
 
Som adressen nok allerede har afsløret, ligger denne bolig helt centralt i Fjellerup - med kort afstand til bageriet, Restaurant Madam Blå og Dagli'Brugsen. Der er bl.a. også tankstation og kirke i byen, og der er kort køreafstand til Fjellerup Strand, hvor sommerdagene kan nydes med forfriskende dukkerter, solbadning og lange gåture. Derudover er en sti lige overfor huset, som fører til vandet på 15 minutters gang. Som prikken over i'et er der bare 20 minutter i bil til Grenå, 30 minutter til Randers og 45 minutter til Aarhus.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Fjellerup Bygade 26A, Fjellerup, st.., 8585 Glesborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
76
Værelser:
20
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1936/1986
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus