fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDBYDENDE ETPLANSRÆKKEHUS TÆT PÅ BY OG NATUR

Del bolig

I et attraktivt rækkehusområde i Horsens udbydes denne velholdte og indbydende bolig. Dette rækkehus i etplan er det perfekte hjem for førstegangskøberne eller parret i alle aldre, da I kan se frem til 74 gode kvadratmeter og en medgørlig, privat terrassehave samt alle hverdagens fornødenheder tæt på.
 
Indenfor venter en fornuftig planløsning, som starter med en rummelig entré, hvor I kan komme af med overtøjet og skoene. Videre herfra er der et hyggeligt køkken-alrum, der samler stue, køkken og spisestue i ét. Til sidst udfolder arealet sig på to værelser og et fint badeværelse med plads til vaskefaciliteter. Hjemmet er klar til at blive taget i brug med det samme, for I får indre rammer, hvor der er plads til at boltre jer, og samtidig er det også et sted, hvor I kan indrette, som I ønsker. I kan f.eks. vælge at indrette det ene af værelserne som et hjemmekontor eller gæsteværelse - alt efter behov og lyst.Rækkehuset er fra 1991 og viser sig fra sin bedste side med røde mursten og store vinduespartier, som lader lyset strømme ind.
 
Ejendommen fremstår ikke kun velholdt og indflytningsklar, men falder også godt i hak med de omkringliggende omgivelser. Fra forsiden fører en flisebelagt forhave jer op til hoveddøren, alt imens bagsiden byder på et roligt havemiljø, hvor I både kan være under overdække eller sidder under åben himmel.Det er også et område, som kan tiltale den lille familie, da adressen befinder sig inden for kort afstand til daginstitution og skoler. Ligeledes ligger flere supermarkeder et par hundrede meter væk, og med under to kilometer til Horsens midtby får I altså en central beliggenhed nær alt, hvad I kunne have behov for. I er desuden tæt på rekreative områder som bl.a. Lunden, og når det kommer til offentlig transport, så ligger Horsens Station ca. 1,3 kilometer væk, som kan bringe jer til Aarhus på under 30 minutter.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Frederiksgade 7E, 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
74
Grund:
1997
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1991
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus