fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FAMILIEVENLIG VILLA MED GODE DETALJER OG ALT TÆT PÅ

Del bolig

Er det vigtigste for jer som familie, at alle har plads, og at jeres kommende hjem skal give jer en nem og tryg hverdag, så er dette boligen for jer.

Det vedligeholdte hjem fordeler sig ud på 121 kvadratmeter og på blandt andet hele fire værelser, der giver plads til hele familien. Alle værelserne har rigtig gode størrelser, og det kan være oplagt at lave en børneafdeling og en forældreafdeling. Fra entréen bevæger I jer ind i gangen, hvor der er indgang til køkkenet, der fremstår velholdt og giver mulighed for at opstille en spiseplads. På husets badeværelse får I fornøjelsen af en fin bruseniche og et stort vindue, så I altid har mulighed for at lufte ud efter det lange, varme bad. I får desuden lov til at nyde godt af det praktiske bryggers med egen indgang, og i boligens rummelige stue er der i høj grad lagt op til samvær. Her er plads til både sofahjørnet, langbordet og hyggekrogen, og det naturlige lys strømmer ind gennem de store vinduespartier, mens I også har udgang til terrasse og have.

Selve ejendommen er opført i 1965, og her får I ikke kun gode indeforhold, men lige så gode udeforhold. Den idylliske, private have skaber en dejlig stemning med flot, ældre beplantning og drivhus, og den delvist overdækket terrasse giver anledning til grill, kaffe og hygge. Derudover får I et skur til opbevaring og en garage med flere anvendelsesmuligheder.

Den skønne villa er beliggende i hyggelige Skive lige ud til Skive Fjord, og her befinder I jer tæt på det meste. Fra adressen har I for eksempel kun 500 meter til det nærmeste supermarked, og så befinder I jer under fem minutter fra idrætsfaciliteter, KulturCenter Skive, biograf, bowling og aktivitetscenter med blandt andet svømmehal og fitness. Denne placering er helt ideel for børnefamilien, og den nærmeste folkeskole finder I bare 500 meter væk, mens den nærmeste dagsinstitution kan nås på kun fem minutter. Her kan I altså glemme alt om besværlige morgener, og I skal heller ikke gå mange meter, før I bliver mødt af grønne områder med gå- og løbestier omkring nabolaget. Inde i midten af Skive har I glæden ved et godt og varieret handelsliv, og her finder I yderligere supermarkeder, Lagkagehuset, masser af spisesteder og gode butikker. Derudover har I Skive St., teater, museum, stadion og sygehus tæt på, mens I på få minutter kan fange Ringvej Syd, der nemt tager jer egnen rundt.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Glattrupvej 32, 7800 Skive
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
121
Grund:
733
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus