fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Leder I efter en god toværelses lejlighed med et rummeligt badeværelse og en central beliggenhed i Holbæk, kan I nu indstille boligjagten. Vi byder nemlig velkommen til denne hyggelige andelsbolig, hvor jeres hverdag vil udfolde sig i de bedste omgivelser.

Alle boligens kvadratmeter er godt udnyttet, og planløsningen indeholder en indretningsvenlig stue, hvor I får plads til sofahjørnet såvel som en spiseafdeling. Entréen binder lejligheden sammen, og I kan f.eks. tilgå soveværelset, der byder på skabsplads samt adgang til et moderniseret badeværelse med separat bruseniche, loftspots og opbevaring i møblementet. I finder ligeledes et toilet i boligen, der selvfølgelig også er udstyret med et lækkert køkken. Det er helt stilrent i sit udtryk med hvide fronter og alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine.

I bliver en del af en charmerende ejendom fra 1928, hvor der bagved er anlagt parkeringspladser samt et havestykke med græsplæne og en terrasse, der inviterer til mange gode stunder i sommerhalvåret. I har således mulighed for at nyde tilværelsen i det fri med familie og venner, der kan komme forbi til et dejligt måltid fra grillen.

Med denne beliggenhed i Holbæk er alle fornødenheder inden for rækkevidde, ligesom I kan gå til den stemningsfuld bymidte på 10 minutter. Her har I et bredt udvalg af forretninger og spisesteder at gå på opdagelse i, og tager I turen helt ned til havnen, kan I se frem til en smuk kulisse med badestrand, kulturelle tilbud og andre faciliteter. Fra ejendommen er der kun 700 meter til flere indkøbsmuligheder, så de daglige indkøb nemt kan klares, og når andre dele af landet kalder på jeres nærvær, er det muligt at tage toget fra stationen eller komme på motorvejen efter 7 minutter kørsel.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Godthaabsvej 42, st.., 4300 Holbæk
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
37
Grund:
483
Værelser:
2
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1928
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus