fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! KØBSAFTALE UNDERSKREVET: TREVÆRELSES LEJLIGHED MED SYDVESTVENDT ALTAN CENTRALT I VIRUM

Del bolig

KØBSAFTALE UNDERSKREVET
 
Vi har fornøjelsen af at introducere jer til en indbydende treværelses lejlighed på 70 kvadratmeter på en central adresse i Virum, hvor hverdagens fornødenheder og naturskønne omgivelser ligger i gåafstand. Denne bolig egner sig både til kæresteparret såvel som venneparret eller den nybagte familie. Og med en delevenlig planløsning kan I indrette et tredje soveværelse til en ekstra bofælle.
Så snart I træder indenfor, præsenteres I for en fornuftig planløsning, dejlig loftshøjde og stukkatur i loftet. Det hele starter med en entré og fordelingsgang, der giver adgang til to regulære værelser, en rummelig stue, et stort køkken samt et fint badeværelse med brus. Lejligheden er særdeles delevenlig, for I kan bl.a. benytte stuen som endnu et soveværelse, og nok er der behov for en kærlig hånd, inden boligen er 100 procent indflytningsklar, men det betyder også, at I kan få fuld indflydelse på, hvordan jeres nye hjem skal indrettes.
Fra stuen er der videre udgang til en sydvestvendt altan, hvor I kan nyde solen det meste af dagen samt kigge ud over kvarteret. Lejligheden placerer sig på første etage af en velholdt gulstensejendom fra 1943, og foran ejendommen er der parkeringspladser til bil. Bagtil har I adgang til et hyggeligt gårdareal, der byder på grønt græs, havebord samt trampolin og rutsjebane til de mindste.
Her kommer I til at bo rigtigt centralt, så I kan gå til alle de vigtige hverdagsting: Stort set lige ved siden af ligger 365discount, og lige på den anden side af Frederiksdalsvej har I yderligere Rema 1000 og føtex. Desuden er der to minutters gang til Virum Station, hvor I kan tage Linje E ind til København på 28 minutter, og ellers går bussen lige overfor. I jeres nærområde ligger også Virum Park, der byder på et skønt, grønt åndehul i det aktive byliv - og hvis I ønsker at fordybe jer i skovens dybe og stille ro, er der ikke langt til Geels Skov.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Grønnevej 65, 1. tv., 2830 Virum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
70
Grund:
3512
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1943
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus