fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Ønsker I at komme nærmere den danske idyl med et fritidshus, der er beliggende i centrum af bakker, skove og fjorde? Så er Gyvelstien 28 et oplagt bud, for her finder I et velholdt fritidshus fra 1972 på 50m2

Del bolig

Ønsker I at komme nærmere den danske idyl med et fritidshus, der er beliggende i centrum af bakker, skove og fjorde? Så er Gyvelstien 28 et oplagt bud, for her finder I et velholdt fritidshus fra 1972 på 50m2, der fordeler sig over tre værelser med kig til naturskønne omgivelser.

Fritidshuset slår på sit charmerende og rustikke udséende, men er også udstyret med funktionelle elementer, bl.a. luftige rum, der gør jeres weekend- og ferieophold super bekvemmelige. Der er nemlig rig mulighed for at implementere sofaafdeling og spisekrog, og så rummer planløsningen også et behageligt soveværelse, der i den grad inviterer på en dyb nattesøvn i rolige omgivelser. Jeres kommende stueområde er opført med brede vinduespartier, hvorfra I har udsigt til jeres have, og så er der tilmed en brændeovn til de lidt køligere stunder. Både køkken og badeværelse fremtræder desuden anvendeligt og pænt med en rustik udsmykning, som er med til at fremme hyggeelementet i jeres helt eget fritidshus.

Jeres ejendom råder nemlig også over et udhus, samt et grønt areal, hvor I kan tage plads i havemøbler eller på tæpper i sommerhalvåret, for her er I afskærmet fra alt, der hedder storbylarm og forbipasserende. Fritidshuset er nemlig beliggende for enden af lukkede vænge, hvilket sikrer jer en afslappet ferietilværelse, hvor I aldrig skal gå på kompromis med behovet efter et privatliv. I haven er der sågar en overdækket og delvist flisebelagt terrasse.

Tag vandreskoene på og begiv jer ud i den smukke, der omgiver jeres nye feriehus. Grevinge er nemlig omgivet af Odsherreds bakker og fjorde, hvilket også gør det til et attraktivt sommer- og feriehusområde på Vestsjælland. Udover naturen skal I blot tilbagelægge en distance på 2,2 km for at finde indkøbsmuligheder, bageri og genbrugsmarkeder, der binder sløjfen på jeres ophold, og så er der et busstoppested blot 650 meter fra jeres adresse.

Her er altså tale om en oplagt mulighed for at søge væk fra en hektisk hverdag.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Gyvelstien 28, 4571 Grevinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
50
Grund:
814
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus