fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

Et fint rækkehus med god planløsning, flot have og en børnevenlig adresse nær både natur og hyggeligt bymiljø - det er hvad, der venter børnefamilien eller parret på Hallandsparken 11 i Taastrup.

Rækkehusets 116 kvm fordeler sig over to plan og starter med at tage imod jer i entréen, hvor der er indbygget skabsplads, tilstødende toilet samt direkte adgang til det store opholdsrum. Dette indrettes med lyse gulve samt prydes af en rustik murstensvæg i enden, der giver liv og karakter til det store rum. Et fuldt udstyret køkken i beige nuancer ligger i åben forbindelse hertil og skaber en sammenhængende fornemmelse mellem både spise- og sofaafdeling.

Følger I trappen til førstesalen, vil en stor og møblérbar repos kunne lede jer til tre værelser, et badeværelse med vaskefaciliteter samt til en stor altan, hvor der er udsigt til det omgivende kvarter. I kan dog også tilgå altanen fra ét af værelserne, som ligesom ét af de andre også har indbygget skabsplads.

Ejendommen er opført i 1978 og rummer en klynge af rækkehuse, hvor jeres placerer sig i midten lige ud til en mindre sti. Nyd den rolige stemning fra jeres store og solrige altan eller sæt jer ned på den overdækkede træterrasse, som indrettes med dekorativt rækværk samt har en ideel sydvendt placering. Baghaven byder desuden på en grøn plæne med grønne beplantninger, og så får I en forhave med skur og fliseterrasse.

Beliggenheden er god og dedikerer sig umiskendeligt til jer, der ønsker en nem hverdag nær alle gøremål. Børnefamilien kan glæde sig over at have flere gode skoler og daginstitutioner inden for gå- og cykelafstand, ligesom det også er essentielt, at Høje Taastrup St. samt dets gode indkøbsmuligheder ligger kun 800 meter væk. Et stort udvalg af butikker, liberale erhverv og spisesteder finder I også i City 2 eller på Taastrup Hovedgade, men sidstnævnte vil dog også sørge for god bystemning og hyggelige gader.

Et hus lige for jer! Book en fremvisning allerede i dag!

Hallandsparken 11, 2630 Taastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
116
Grund:
146
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus