fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! De fine detaljer er talrige og åbenbarer sig for jer, når I tager et nærmere kig på etplansvillaen, som man hurtigt kan komme til at forelske sig i. Udemiljøet med terrasse og grillhytte er også noget for sig – her får I del i nogle gode M2

Del bolig

Beliggenheden er blot 4 minutter fra motorvejsafkørsel både syd- og nordpå. Herfra er der mindre end en times kørsel ind til centrum af København. På trods af de gode forbindelser, så ligger grunden helt ugenert. I haven, der til den ene side grænser op til et naturområde, høres kun lyden af fuglefløjt. For enden af vejen ligger Folkeskoven. Her er der både shelter, hundeskov og skovlegeplads, dermed er grundlaget lagt for en dejlig hverdag med naturoplevelser samt ro og fordybelse. Blot 500 meter væk har I den nærmeste daginstitution og spejderhytten, samtidig med at I efter omtrent 10 minutters gåtur kan nå frem til skoler og indkøbsmuligheder såvel som Korskildehallen. Det tager kun 20 minutter at komme til Næstved, alt imens I har Præstøs maritime atmosfære med hyggeligt havnemiljø, og en dejlig strand i vente efter mindre end et kvarter.

Villaen på Harevænget 88 emmer af charme og sjæl, som den præsenterer sig flot med sin klassiske røde murstensfacade. Det er dog bestemt også værd at udforske ejendommen fra 1978 yderligere, da et skønt havemiljø med unikke detaljer gemmer sig på husets modsatte side. Her gøres de grønne rammer selskab af en terrasse, hvor havemøblerne kan få lov at fylde, og som noget særligt en grillhytte, der står klar til at lægge scene til mange fantastiske stunder. På mere praktisk vis forsyner ejendommen jer med en carport og et skur.

På den anden side af hoveddøren kan I finde jer til rette på 132 kvadratmeter, og det er helt op til jer, hvorvidt I ønsker at bevare de charmerende detaljer og være tro mod husets tid eller at sætte jeres eget præg og opdatere indretningen. Stuen er oplagt til familiehygge. Den er nærmest som skræddersyet til en kommende familien, ligesom det fine køkken giver jer alle forudsætninger for at nyde hinandens selskab under madlavningen, og så sætter den pæne udestue, der prydes med en stor karnap, inde og ude i helt tæt forbindelse med hinanden. Ud af de i alt fire gode værelser er det største udformet med praktisk skabsplads, imens bryggerset er udstyret med vaskefaciliteter, og et karbadeværelse fuldender de indre omgivelser.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Harevænget 88, Brøderup, 4733 Tappernøje
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
132
Grund:
894
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus