fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE MURSTENSVILLA MED VESTVENDT BAGHAVE

Del bolig

Velkommen til en dejlig beliggenhed i Vejgaard - kun et smut fra Østbyen og Aalborg downtown. I skal med til flotte, attraktive og rolige Heimdalsgade, for nummer 16 står til salg: en gedigen murstensvilla med et stort og spændende potentiale.
 
Siden 1908 har murstensvillaen stået og tronet på adressen. Den tager sig klassisk og charmerende ud med sine røde sten, sit røde tegltag og sine dannebrogsvinduer i to og tre fag - og så er der kvisten på bagsiden af huset. Hele grunden er knap 500 kvadratmeter stor, og det giver både mulighed for parkering fortil med afsæt til en 28 kvadratmeter stor murstensgarage og plads til en dejlig have. Den er vestvendt og byder på en græsplæne og en solrig fliseterrasse, som I med fordel kan udvide og pynte med blomsterkrukker og lækre salater på et spisebord, når I har lyst til at spise i det fri.
 
Skal vi åbne hoveddøren? I skal på opdagelse i 153 etagemeter, som fordeler sig fra kælder til førstesal, og det giver jer tre værelser, et badeværelse, et køkken-alrum, en stue og tre gode disponible rum i kælderen. Boligen trænger til en kærlig hånd, og det giver jer også et stort potentiale at udfolde - rummene er gode og regulære, så I kan blot begynde at forestille jer måske et nyt køkken; måske sildebensgulve; måske hele familien samlet i stuen til fest og hyggelige fornøjelser.
 
Heimdalsgade er som nævnt en rigtig fin gade med flotte rødstensejendomme, der ligger som perler på en snor. Her i det centrale Vejgaard får I hverken langt til det ene eller det andet. Der er få minutter på cykel til skole, og indkøb, bager, bibliotek og mere til er endnu tættere på. Området er præget af fred og fordragelighed og mange familier, og alligevel har I byens puls ganske tæt på. Det tager under ti minutter at cykle til Aalborg Centrum, hvor gågader, shopping, fantastiske spisesteder og et rigt udvalg af kulturtilbud bare venter på at blive oplevet.
 
Vi glæder os til at se jer på en fremvisning.
Heimdalsgade 16, 9000 Aalborg
Pris:
1.990.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
97
Grund:
498
Værelser:
3
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1908
Ejerudgift pr. md.
2.688 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus