fbpx
Plantegning Zoom

SMUK OG VELHOLDT MURERMESTERVILLA I TRYGT VILLAKVARTER MED STOR SOLRIG HAVE

Del bolig

Der er åbent hus hver søndag mellem kl 13 og kl 16.
 
I et veletableret kvarter i Bagsværd står nu en hvid murermestervilla til salg. Den gemmer på gode detaljer, en atriumgård og en stor og nem have - og så har I mulighed for at præge jeres egne rammer i den ene eller den anden retning lige efter jeres drømme.
 
Det begynder allerede godt, som I kommer forbi ude fra vejen. Her præsenterer ejendommen sig nemlig med høj hæk, murværk, en stor carport med skur og hertil en super hyggelig lukket forhave mod sydvest. Den er prydet med græs, bede og nydelige flisestier. Herfra får I både adgang til huset og til baghaven, der ydermere giver plads til leg og spil, og med adgang til den hyggeligste atriumgård er her rigtigt gode miljøer at sætte i spil. Herude er I omgivet af mur- og bindingsværk og charmerende sprossevinduer som en glimrende sammenfletning af ude og inde.
 
Huset er opført i 1924, og fra gården har I adgang til et fint disponibelt rum, der kan fungere som alt fra opbevaringsrum til hobbyværksted. Videre tilbyder stueplan et stort og åbent køkken-alrum med en tilstødende sydvestvendt stue, og ovenpå venter jer tre gode værelser samt et stort karbadeværelse. 
 
Beliggende i et trygt villavænge kan I let cykle rundt til daglig. Bakkeskolen samt Sofieskolen og de tilstødende institutioner kan I imidlertid lige så godt gå til de få hundrede meter, der er dertil - og også Bagsværds bymidte er ikke andet end 650 meter fra indkørslen. På den måde er der let adkomst til bl.a. stationen og videre København, mens det assorterede butiksliv, supermarkeder, det aktive fritidsliv og i det hele taget centret giver jer alt og mere til hverdagen. Og på godt fem minutter kan I cykle ned til park, sø og skov, når dagen kalder på noget fredeligt og grønt til øjet.
 
Huset er opvarmet med en varmepumpe hvilket medfører lave energi omkostninger.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Højgårds Alle 32, 2880 Bagsværd
Pris:
6.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
134
Grund:
1067
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1924
Ejerudgift pr. md.
5.117 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus