fbpx
Plantegning Zoom

Den gode planløsning giver jer masser af forskellige muligheder for indretningen, ligesom I får de helt optimale forhold til at bringe hyggen og nærværet i fokus i de forskellige opholdsrum. Velkommen til en flot og indflytningsklare villa.

Del bolig

Velkommen til denne flotte og indflytningsklare villa, der tilbyder jer nogle smukke rammer til familielivet. I får et hjem fra 1877, men det kan I hverken se ude eller inde fra. Boligen står flot og vedligeholdt med lyse rum og smukke detaljer, så kom med, når vi åbner dørene op.

Den gode planløsning giver jer forskellige muligheder for indretningen, ligesom I får de optimale forhold til at bringe hyggen og nærværet i fokus i de forskellige opholdsrum. Stueetagen rummer for eksempel to disponible rum, to stuer og et stort køkken med åben forbindelse til den ene stue. Her får I et køkkenareal med flisegulv, flotte moduler og god plads til at sprede jer ud om madlavningen. Endvidere finder I også to badeværelser, hvoraf særligt det ene vil forkæle jer med sin eksklusive indretning.

Derudover får I både et opbevaringsrum og en rummelig entré med skabsplads, imens første etage giver jer en stor repos med skråvinduer, loft-til-kip og adgang til to store værelser. Til huset får I også en stor, vidunderlig have med mange muligheder. Her kommer I ikke til at gå ned på varme eller solskin, da det grønne areal er sydvendt, så I bliver ramt af lyset fra morgen til aften.

Endvidere får I også en rar træterrasse, som giver jer et oplagt sted at have havemøblerne. På den anden side af huset får I en fliseterrasse og endnu et grønt areal, hvor en lille flisesti fører jer fra gaden og hen til hoveddøren, ligesom I også finder et skur og et lille overdækket areal. I kommer til at flytte ind på en lukket villavej i hyggelige Dalby.

Her får I gåafstand til det meste, så det bliver nemt at tage børnene i hånden og slentre til indkøb, skole og fritidsaktiviteter. Derudover er der også dagtilbud til de mindste samt pizzeria og offentlig transport, ligesom I har max 12 minutter i bil til både Haslev og Faxe.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Højtoften 10, 4690 Haslev
Pris:
2.150.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
235
Grund:
1500
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1877
Ejerudgift pr. md.
3.101 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus