fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Ved Husbyvej 4 er der marker og idyl så langt, øjet rækker. Her er fred og ro.

Del bolig

Ved Husbyvej 4 er der marker og idyl så langt, øjet rækker. Her får I chancen for at skabe en gnidningsfri tilværelse, som inviterer til ro, privatliv og fordybelse i de charmerende rammer ved dette landlige bindingsværkshus. Mulighed for flexbolig.

Boligen råder over 96 kvadratmeter, som fordeler sig på en entré, et alrum, et køkken, en stue, to værelser, et viktualierum og et badeværelse. Her kan I med fordel bemærke de mange gennemgående, landlige detaljer i form af blottede loftsbjælker, rustikke stengulve samt små kig til de originale træplanker i væggene. Hjemmet inviterer samtidig til, at I som de kommende ejere indretter og disponerer over de mange gode kvadratmeter efter egne ønsker og behov, således I får lige præcist det hjem, der passer ind I jeres hverdag. Boligen har ét stort værelse, som egner sig perfekt som soveværelset til husets par, hvortil det mindre værelse kan fungere som alt fra børneværelse til kontor. Er I en større familie kan I med fordel også vælge at inddrage stuen til et ekstra soveværelse.

Villaen, som kan dateres helt tilbage til 1877, står med en flot, hvid facade, som er prydet med sprossede, hvidrammede vinduer i to og tre fag samt det blotlagt bindingsværk, der fører den idylliske og landlige stemning til dørs. Med til ejendommen kommer et stort, ugeneret græsareal, hvorfra I får en fantastisk udsigt over de omkringliggende, grønne omgivelser. Her lægges der ligeledes op til, at I holder haven, som I vil og udnytter muligheden til eksempelvis at anlægge små bede med alskens former for beplantninger samt flere terrasser.

Området omkring boligen byder som sagt på grønne områder med marker, skovdække og græs. I har samtidig ikke langt til den nærliggende landsby Dannemare, hvor I finder indkøbsmuligheder; og børnefamilien kan desuden nyde godt af den korte distance til Dannelund Skole, som kan nås på under 5 minutter i bil. Der er under 1,5 km til brugsen og under 3,5 km til stranden. 

Lyder denne bolig som noget for jer, skal I endelig ikke tøve med at kontakte os i dag for en fremvisning. Vi ser frem til at høre fra jer!


Husbyvej 4, 4983 Dannemare
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
96
Grund:
663
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1877
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anne Grethe Hemmingsen

Ejendomsmægler, MDE ag@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus