fbpx
Plantegning Zoom

106 KVM VILLA PÅ 759 KVM GRUND I HVIDOVRE, TÆT PÅ INDKØB OG TRANSPORT

Del bolig

MULIGHEDSRIG ETPLANSVILLA EN MED CENTRAL BELIGGENHED.
 
Er I en børnefamilie på boligjagt? Eller hører I til blandt unge førstegangskøbere, der drømmer om hus og have, men uden at komme for langt væk fra storbylivet? Så kan det anbefales at komme med på en fremvisning af Hvidovrevej 201. Som adressen viser, så skal I en tur til Hvidovre, og kun seks minutter på cykel fra hele to S-togsstationer ligger denne villa, som I med lidt kærlig renovering kan gøre til jeres egen.
 
Huset, som oprindeligt er opført i 1975, ligger en smule tilbagetrukket på grunden, så der er plads til to biler i indkørslen fortil. Herfra kan I bevæge jer indenfor til en bolig på 106 veludnyttede kvadratmeter i ét plan. I kan starte rundturen i enten entréen eller i det mere praktiske bryggers, som foruden at have egen indgang også giver jer plads til vaskefaciliteter og opbevaring.
 
Kvadratmeterne er godt fordelt på et badeværelse med brus, tre værelser, et spisekøkken og en rummelig stue med direkte udgang til haven. Som I bevæger jer omkring, kan I lade fantasien få frit spil og forestille jer, hvordan I med maling og moderne opdateringer sætter jeres eget præg på hjemmet. Der er blandt andet rig mulighed for at åbne op mellem stue og køkken, hvis I drømmer om ét stort og moderne leverum - og så kan I rundt omkring pynte hjemmet med stilrent design og personlige indretningsidéer.
 
Huset ligger på en 759 kvadratmeter stor grund, der også giver plads til en grøn og opvokset have med privatliv. Fra stuen træder I direkte ud til en masse dejlige soltimer på den sydvendte fliseterrasse, der kan suppleres af flere terrasser eller små hyggekroge rundt om i resten af haven, hvor I også kan give plads til højbede, hængekøje og andre gode idéer.
 
Alt det tilsættes en adresse, der vil gøre det nemt at få hverdagen til at gå op. Den korte cykeltur til både Hvidovre og Friheden Station gør det utrolig nemt at være pendler, og så bor I samtidig med gåafstand til flere skoler, diverse pasningstilbud, biblioteket, gode indkøbsmuligheder, kulturhuset, bageren, flere legepladser og grønne omgivelser i Vigerslevparken.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Hvidovrevej 201, 2650 Hvidovre
Pris:
4.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
106
Grund:
759
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
4.570 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus