fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Hvilehøjvej 17 hører stress og jag ikke hjemme, men det gør derimod afslappende stunder og godt humør. Det synes nemlig nærmest umuligt ikke at komme helt ned i gear i den umådeligt fine have med terrasse, ligesom det nydelige fritidshus er fuld af sommerhusstemning og placerer sig i gåafstand til en sandstrand.

Et mere hyggeligt og indbydende havemiljø er sjældent set, og det står hurtigt klart, at den grønne oase er udformet med tanke på, at der skal være plads til samvær og fordybelse. Med sol fra både syd og øst får I selskab af solens stråler det meste af dagen, kun skærmet af den grønne beplantning, der indrammer ejendommen fra alle sider; hvormed rammerne ikke blot fremstår billedskønne, men også dejligt private. Den store have gemmer på mange mulige hyggekroge, og så kan I tilmed gøre brug af både et praktisk skur og et værksted.

Når I træder indenfor, fortsætter den gode stemning. Blandt fritidshusets 70 kvadratmeter har I et uovertruffent samlingspunkt i form af en stue, hvor et skønt udsyn til haven tegner sig op i baggrunden, mens I engagerer jer i et spil kort, og når dag bliver til aften, kan I tænde op i brændeovnen. Herfra er der åben forbindelse til et køkken med fin plads til at kreere retter, som helt oplagt kan nydes i det udendørs. Huset fra 1963 fremstår pænt, lyst og velholdt og rummer ydermere et badeværelse med brus, to gode værelser og kombineret bryggers og entré.

I har ligeledes alle betingelser for at kunne mærke roen sænke sig og skabe uforglemmelige minder i den fredelige sommerhusby, der emmer af fred og idyl. Med klipklapperne på kan I bevæge jer 950 meter ned mod Dalby Huse Strand, der egner sig til leg og afslapning for store og små, ligesom det er oplagt at medbringe picnickurven og nyde en stund på det grønne opholdsområde. Efter 10 minutter med bilen kan I yderligere gå på opdagelse i Jægerspris, hvor det smukke slot pryder, og indkøbsmulighederne byder sig til, samtidig med at naturen også her viser sig fra sin bedste side med skov såvel som strand.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Hvilehøjvej 17, Dalby Huse, 3630 Jægerspris
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
70
Grund:
989
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus