fbpx
Plantegning Zoom

FLOT, HØJLOFTET TAGLEJLIGHED MED LYS, ALTAN OG UDSIGT

Del bolig

I kan godt begynde at glæde jer, for I skal nu se nærmere på et hjem, der er indrettet til at imponere. Loft til kip, et fantastisk lysindfald og blotlagte bjælker pryder lejligheden, som ligger på toppen af den klassiske københavnerejendom, hvor hjemmet inviterer på den skønneste udsigt over villaveje og hustage - en udsigt, som holder jer med selskab både i lejligheden og på den dejlige altan.
Vejen til adressen er banet af metroen, for der er ikke mere end 450 meter mellem Lergravsparken Station og jeres gadedør, så I er godt forbundet med hele byen. Her bor I lige på grænsen mellem de rolige villaveje i Italienskvarteret og den livlige atmosfære på Amagerbro, som frister med vinbarer, caféer, butikker og shopping i Amager Centret. Derudover kan I gå til solrige dage ved Amager Strandpark, I kan snøre løbeskoene og sætte kurs mod Fælleden, og I kan hoppe på cyklen, når I har retning mod Indre By.
Den pæne, velholdte rødstensejendom, som møder jer på adressen, har prydet gadebilledet siden 1927. Her ligger lejligheden som en lille oase øverst oppe, hvor I bor ugeneret uden overboer, men til gengæld har selskab af det dejligste lysindfald. Her træder I over dørtærsklen til en lejlighed, der forener det originale med det moderne; rene linjer og strømlinet design går hånd i hånd med blotlagt murværk og gamle bjælker, der vidner om bygningens alder.
Lejligheden er til singlen såvel som parret. I får en rummelig entré med adgang til bl.a. det fine soveværelse, hvor et indhak giver plads til en smart garderobeløsning. Derudover finder I også et stort, stilrent badeværelse, der byder på både separat brus, vaskemaskine og et vindue til udluftning. Herfra går turen videre til hjemmets opholdsrum, hvor et lækkert køkken åbner sig op mod den store stue, og I vil straks forelske jer i loftshøjden, bjælkerne, lyset og det rå murværk - og dertil kommer altandøren, der leder jer ud til sol, sommer og en helt fantastisk udsigt på den private altan.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Kastrupvej 14, 5. tv., 2300 København S
Pris:
4.320.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
85
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1927/1996
Ejerudgift pr. md.
5.245 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus