fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Roligt beliggende i Taastrup udbydes Kingosvej 12, 2, th nu til salg. Det er en hjørnelejlighed øverst oppe i en ganske nydelig gulstensejendom, og den er lige noget for singlen, der ønsker et ordentligt og overskueligt hjem.

Del bolig

Roligt beliggende i Taastrup udbydes Kingosvej 12, 2, th nu til salg. Det er en hjørnelejlighed øverst oppe i en ganske nydelig gulstensejendom, og den er lige noget for singlen, der ønsker et ordentligt og overskueligt hjem, som er til at rykke ind i uden videre påstyr.

Lejligheden består af en entré, et brusebadeværelse, et køkken, en stue med adgang til en altan og slutteligt et soveværelse. Køkkenet fremstår flot og strømlinet i moderne, grebsfri flader med super god opbevarings- og arbejdsplads, hvilket i den grad tilgodeser madentusiasten. Herfra giver det videre afsæt mulighed for forskellige indretninger af stuen, mens værelset giver fin plads til seng, skabsplads og deslige. Badeværelset afslutter boligen lige så fint og simplistisk med store fliser op ad væggene. Alt i alt et betimeligt hjem med gode, regulære rum.

Hele ejendommenskomplekset er opført i 1962, det er omgivet af grønne arealer, og så præsenterer det sig også helt arketypisk for sin tid i sine gule mursten med mulighed for at stille cyklen eller parkere bilen lige ude foran, når klokken har kaldt fyraften. Som noget særligt for kvistlejlighederne får du ovenikøbet en altan at nyde pausen i – og vi tør næsten godt love, at det er herude, at dagens første kaffe smager allerbedst.

Kunne dette godt være dit nye hjem, så placerer du dig fredeligt og roligt samtidig med, at der ikke er andet end fem minutters gang til Taastrup St. Er du pendler, er der på den måde bare 25 minutter ind til København H med S-togforbindelser, der kører ret så flittigt hele dagen. Fra stationen er der desuden adgang til en stor håndfuld velbesøgte spisesteder og supermarkeder samt butikker og bibliotek langs hovedgaden, som du kan veksle med hjemturen gennem de grønne, rolige kvarterer.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Kingosvej 12, 2. th., 2630 Taastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
44
Grund:
13881
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1962
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus