fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Fin mindre etplans villa

Del bolig

Vi har nu boligen for dig, der ønsker et nemt og behageligt udgangspunkt for hverdagen. Dig, som gerne vil være tæt på naturen og på lokalsamfundet, men som ikke har lyst, energi eller mulighed til at tage hånd om en stor landejendom og en kæmpe matrikel. Ja, for huset her på Kirkevej 18 lige uden for Særslev, giver dig nemlig alt dette og mere til. Læs med her.
Med en grund på 371 kvadratmeter er det bestemt overskuelige rammer, der venter her på adressen. Samtidig byder huset sig til med gode muligheder for udeliv, da matriklen er optimalt udnyttet med en ugeneret græsplæne, velanlagte bede samt en overdækket og afskærmet terrasse, der nærmest får funktion af en udestue. Her kan du altså sagtens indrette bløde havemøbler og krukker med krydderurter, ligesom der er plads til at grille i sommermånederne og trille en bold med hund, børn eller børnebørn. Selve boligen passer ligeledes godt til haven, da begge er nydelige og velholdte, og som prikken over i'et får du nogle gode udbygninger med to opbevaringsskure, et cykelskur, en carport og slutteligt et udhus med 20 ekstra kvadratmeter. Inden døre udfolder boligkvadratmeterne sig udover ét gennemtænkt plan, hvor du får alt, hvad du har brug for, hvad end du flytter ind alene, med en partner eller med et barn.
Huset rummer nemlig tre gode leverum: en stor stue, et indretningsvenligt soveværelse samt endnu et værelse, der kan anvendes som ekstra stue, krearum, børneværelse eller noget helt fjerde. Ja, mulighederne er mange, men vigtigst af alt er, at rummene alle har en god størrelse og får masser af lys. Slutteligt er alle de praktiske detaljer ligeledes på plads med et velfungerende og veludstyret køkken, et bryggers og naturligvis et badeværelse med separat brus. Vi runder af med beliggenheden, der placerer dig blandt marker og træer med rolige omgivelser og gode naboer. Samtidig bliver hverdagen nem, da Hemmerslev ligger i forlængelse af byen Søndersø. Derfor er der heller ikke mere end et par hundrede meter til såvel skole og dagtilbud som indkøb og fritidsaktiviteter. Her vil du hurtigt kunne flytte ind og skabe et hyggeligt hjem tæt på alle fornødenhederne.
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Kirkevej 18, 5471 Søndersø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
80
Grund:
371
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus