fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

En rød murstensvilla med et skønt, overdækket terrassemiljø er hvad, der venter jer på Køgevej 194. Hjemmet fremstår indflytningsklart med flere moderne tiltag samt klassiske elementer, der samlet fordeler sig over to plan.

I bliver budt indenfor til 106 kvadratmeter, der er optimalt udnyttet og fordeler sig over to værelser, to stuer, køkken, toilet, badeværelse, gangareal og et disponibelt rum. Vi starter ved køkkenet fra 2021, der er moderne etableret og fremstår lyst med masser af arbejdsplads. Stuen er pladsrig og kan indrettes med afslappende sofasektioner og spisebord. Udover de fælles arealer er villaen opført med nogle veldisponerede værelser, som I kan indrette efter behov; herudover kan stuen på førstesalen med fordel forvandles til endnu et soveværelse. Toilet og badeværelse fremstår nydelige, hvor især toilettet er iøjnefaldende i et flot, moderne design. 

I kommer til ejendommen ad en lille privat fællesvej, og kører ind på en god gårdsplads med god mulighed for parkering af køretøjerne, ligesom I kan nyde det overdækkede terrassemiljø. Resten af haven er en sand oase i sig selv, med mange muligheder.

I kommer til at bo i et lille boligområde, omgivet af vidtstrakte marker og i nærheeden af skovområder og ro. Ikke langt fra hjemmet finder I friskolen, mens I kan fortsætte ad Køgevej ind til Ringsted og ellers få dækket alle hverdagens behov; og det på bare et kvarter på cyklen. Ringsted opfylder jeres ønsker, ikke bare i dagligdagen, men også fritiden, så I kan hygge jer med biografture, shopping, caféture, alle former for motion og fitness og meget mere.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Køgevej 194, Fjællebro, 4100 Ringsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
106
Grund:
815
Værelser:
5
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1949
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus