fbpx
Plantegning Zoom

DET DEJLIGSTE FRISTED VED UDSHOLT STRAND

Del bolig

Der er rift om sommerhusene på nordkysten - og med god grund. Her finder I nemlig den skønneste kulisse for feriedagene, hvor I vil sole på de hvide sandstrande, gå lange ture i den smukke natur og besøge de mange små kystbyer med ishuse og fiskerestauranter. Det er ren ferieidyl, og I er derfor heldige at kunne overtage jeres helt eget fristed i disse fantastiske rammer - nærmere bestemt på Kornvænget 8.
I skal sætte kurs mod Udsholt Strand, der er et yderst attraktivt område mellem Gilleleje og Tisvildeleje, og i gåafstand fra vandet og det naturskønne område ved Skibsreddergrunden venter jer et lækkert fritidshus. I skal ned for enden af en lille, lukket stikvej, hvor huset ligger dejligt ugeneret i rammerne af en 1.226 m2 stor grund, der er indrammet af høje, gamle træer og buske i fuldt flor.
Fritidshuset står klar med den ene gode oplevelse efter den anden, for selvom det officielle byggeår hedder 1962, så kan det være svært at få øje på; fritidshuset er nemlig moderniseret efter alle kunstens regler, og I overtager derfor et hus, hvor den hyggelige sommerhuscharme går hånd i hånd med komfort og tidssvarende løsninger.
Turen går gennem et lyst og indbydende hus, hvor alt fra trælofter til blotlagte bjælker og den fine brændeovn er med til at skabe den helt rette stemning. I får 76 veludnyttede m2, der således fordeler sig på både tre gode værelser, et badeværelse med vaskefaciliteter og et dejligt køkken, der åbner sig op mod den rummelige stue. I en charmerende stil, der passer perfekt til huset, er køkkenet indrettet med fine fyldningsfronter, og det er nemt at forestille sig det pæne køkken danne ramme om både hjemmebag og tilblivelsen af lækre simreretter.
En fantastisk detalje ved huset er de store dørpartier i stuen; den lange række af døre skaber en flydende overgang til terrassen, så inde og ude smelter sammen på solrige sommerdage, hvor I kan rykke ud i det gode vejr på den sydvestvendte træterrasse. I haven venter en grøn oase fuld af sol og med rigelig plads til havespil og vandkamp.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Kornvænget 8, 3230 Græsted
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
76
Grund:
1226
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
2.075 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus