fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

Dette fantastiske hus var oprindeligt på 73 m2, fra 1957, men blev i 2013 arkitekt tegnet, med en stor tilbygning på 141 m2, som blev sammenbygget med den oprindelige del. Tilsammen blev det meldt færdigbygget i 2015. Den store villa på 214 m2 udgør den skønneste charme og idyl.

Kom med indenfor, hvor det med det samme står klart, at plads aldrig bliver en mangelvare. 4 store lyse værelser med højt til loftet og et multirum med plads til bordtennis bord, træningsrum, kreative udfoldelser eller hvad hjertet nu begærer.

I hjertet af huset har vi det dejligste lyse køkken alrum og stue i et, med udgang til den fantastiske højtbeliggende træ veranda. Den byder på et lækkert nedsænket vildmarksbad, som kan nydes på de frostklare aftener, eller bruges som et lille kar om sommeren, hvor man kan nyde at blive afkølet.

Huset byder derudover på 2 indbydende badeværelser og et stort bryggers.

I kælderen er der hele 55 m2 til opbevaring af værktøj, skovle og skateboards eller hvad man nu ønsker.

Alt i alt et idyllisk hus, med den mest henrivende atmosfære og smukkeste udsigt over mark og skov, som bare skal opleves.

Lige om hjørnet er der skole, indkøbsmuligheder, børneinstitutioner, fitness, fritidsaktiviteter og ikke mindst letbanen der kører direkte til Århus.


Lærkevej 20, 8550 Ryomgård
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
214
Grund:
1000
Værelser:
7
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1957
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus