fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! STOR OG MULIGHEDSRIG EJENDOM MED PLADS TIL ERHVERV ELLER HOBBY

Del bolig

Det er en stor og spændende ejendom, vi nu kan præsentere jer for på Lervadvej 1. Her er der plads til enlige og par såvel som børnefamilier, og ejendommens mange ekstra kvadratmeter giver tilmed mulighed for, at I kan drive egen virksomhed udleve selv den pladskrævende hobby på egen matrikel. Og de smukke, landlige omgivelser er uden tvivl prikken over i’et.

Denne ejendom er opført helt tilbage i 1864, men den er løbende istandsat og vedligeholdt, hvilket ses tydeligt. Når I ankommer til adressen, præsenteres I først og fremmest for den 3.000 kvadratmeter store matrikel, som breder sig direkte ud til de naturskønne omgivelser, og her er der selvfølgelig god plads til leg og aktiviteter for både store og små familiemedlemmer, men de mange solrige hyggekroge giver samtidig mulighed for, at I kan læne jer tilbage i havemøblerne og bare nyde tilværelsen i helt rolige rammer. Foruden selve boligen råder ejendommen over diverse skure, en stor garage samt diverse disponible rum, hvor særligt det største udmærker sig og byder på mange gode anvendelsesmuligheder.

Vender vi blikket mod boligen, venter der 178 veldisponerede kvadratmeter. Planløsningen fordeler sig over en entré og et praktisk gangareal, et bryggers, tre værelser samt et badeværelse. Dertil kommer selvfølgelig et fint og funktionelt køkken og intet mindre end to stuer, der begge er utrolig hyggelige og indretningsvenlige. Boligen fremstår lys, indbydende og velindrettet, og der er selvfølgelig også mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på hjemmet, hvis I har specifikke ønsker og visioner.

Villaen har en skøn beliggenhed blandt langstrakte vidder, og der er kort afstand til bl.a. Føvling og Brørup, hvor sidstnævnte bl.a. huser dagligvareforretning, daginstitutioner, sportshal, skole, børnehave og SFO og station med direkte forbindelse til både Esbjerg og Aarhus. Der er nem adgang til motorvejen, og beliggenheden er således også ideel for pendleren med arbejde i fx Esbjerg, Kolding og Vejle.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Lervadvej 1, 6683 Føvling
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
178
Grund:
3000
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1864
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus