fbpx
Plantegning Zoom

Historisk Perle i Naturskønne Mesing

Del bolig

Træd ind i en verden af charme og historie på Lillegade 27 i Mesing. Denne smukke ejendom fra 1827 er nænsomt ombygget i 1998 med fokus på detaljen, hvilket gør det til en unik bolig med en særlig atmosfære. Med sine flotte fyrtræsgulve og synlige bjælkelag emmer huset af sjæl og karakter, der inviterer til både hygge og fordybelse.

Med 168 m² bolig fordelt på en rummelig stue, fire værelser og to moderne badeværelser er der rigelig plads til både familie og gæster. Huset er løbende opdateret og vedligeholdt, herunder etablering af Genveks-anlæg, driftsikkert pillefyr med lav årlig varmeudgift (ca. 9000 kr), nyt badeværelse i stueetagen samt ny dobbelt carport. Ejendommen er udstyret med centralvarme, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt. De to badeværelser er opdateret med moderne faciliteter, der giver en luksuriøs følelse uden at gå på kompromis med husets autentiske stil.

Ejendommen ligger i det naturskønne Mesing, hvor roen og den smukke natur skaber en idyllisk ramme om hverdagen. Mesing er en landsby med mange børnefamilier og byder på legeplads, boldbaner, tennisbane og petanquebane i umiddelbar nærhed. Beliggenheden er ideel, kun 4 km fra Skanderborg, 3 min fra motorvejen og 15 min kørsel fra Aarhus, hvilket gør det let at pendle eller nyde bylivet, mens man samtidig har sin base i rolige omgivelser.

Mesing byder på et stærkt lokalsamfund med blandt andet et forsamlingshus, aktivitetsplads og hyggelige fællesskaber, der gør det let at føle sig hjemme. Uanset om man drømmer om at finde et sted at slappe af og nyde naturen, eller om man ønsker en bolig, der kombinerer historisk charme med moderne bekvemmeligheder, er Lillegade 27 det perfekte valg. Denne bolig er ikke bare et hjem, men en livsstil, hvor historiens vingesus møder nutidens komfort.

Vi glæder os til at vise jer boligen.
Lillegade 27, 8660 Skanderborg
Pris:
2.849.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
168
Grund:
658
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1827/1998
Ejerudgift pr. md.
1.938 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus