fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! IMPONERENDE VILLA TIL FAMILIEN

Del bolig

Beliggende midt i en grøn og solrig have finder I denne nydelige murstensvilla, der fordeler sig over to veludnyttede plan. Hjemmet disponerer over 203 kvadratmeter og giver jer et bryggers, to badeværelser, fire soveværelser, en entré samt to vinkelstuer, hvoraf den ene ligger i åben forbindelse med køkkenet.

Villaens velholdte ydre matcher dets interiør, hvilket allerede markeres fra første øjekast: Her bliver I budt indenfor i en nyttig entré, der giver masser af plads til både overtøjet og opbevaring. Der er generelt god plads til de praktiske elementer, hvilket ligeledes viser sig i bryggerset. Rummet er fuldt udstyret med vaskefaciliteter og flere skabe til opbevaring. Disse smarte løsninger sørger for, at I kan holde stuemiljøerne til afslapning og samvær, hvilket understreges i køkkenet, der giver jer optimale forudsætninger for at kokkerere i et nydeligt design. Her kan I selvfølgelig bevæge jer over omkring spisebordet eller slænge jer i sofaen, som I kan placere foran den hyggelige pejs. Lyder det ikke skønt? Førstesalens stue tiltaler ligeledes afslapnings-hjertet, hvor I da også nemt kan etablere en teenage- eller børneafdeling. At hjemmet er særligt velegnet til familien, understreges da også af de indretningsvenlige værelser. Her kommer I ikke til at mangle noget som helst! Kvalitetsrige materialer har i den grad været et fokuspunkt på begge badeværelser, mens de samtidig er opført med henholdsvis separat bruseniche og badekar: Det ene er endda tilstødende et flot walk-in!

Ejendommen sørger derudover for både afslapning og praktiske elementer udenfor, da I får en sydvendt altan, en overdækket terrasse samt et værksted, carport og skur. Her behøver I ikke gå på kompromis med noget, hvilket da også understreges af den flisebelagte og ugenerede terrasse, der lover jer et frit udsyn til havens grønne elementer. Her kan I glæde jer over de afslappende, grønne områder og den friske luft.

Med adresse på Lyngparken 28 befinder I jer lige om hjørnet fra Holsted Hundeskov, hvor I hurtigt kan komme ud på afstressende ture. I er samtidig kun 550 meter fra Holsted St., så I nemt kan komme videre rundt i området, mens I helt lokalt får dækket alle hverdagens behov. Her kan I altid nyde den rolige stemning, og hvis I ønsker et mere summende bymiljø, besøge Esbjerg!

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Lyngparken 28, 6670 Holsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
203
Grund:
800
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus