fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

RØDSTENSVILLA MED FANTASTISK HAVE I NÆSTVED

Del bolig

Hvor er det bare et dejligt hus, der venter på Lyøvej 15. Her bliver I taget godt imod af frodig beplantning i flotte, grønne nuancer, havefliser og en overdækket carport. Det nydelige syn fortsætter indenfor, for her åbner hoveddøren op til en rummelig entré, der afspejler det lyse og venlige indre, som jeres nye hverdag skal udspille sig i.
 
Den veldisponerede planløsning strækker sig over i alt 196 etagemeter, hvor de 64 kvadratmeter er at finde i den høje kælder. De fire disponible rum og badeværelset med bryggers står i så pæn stand, at kælderen synes som en naturlig forlængelse af boligen. Lyse farver præger de gode rum, der kan anvendes til alt fra hobbyrum til kontor, mens vinduer oppe under loftet lukker et dejligt lys ind.Stueetagen byder på husets opholdsrum, køkkenet og to stuer, ligesom her er et toilet samt en dejlig stor udestue. Køkkenet står i lækre, varme farver og har alt, hvad der skal til for at gøre madlavningen til en leg, herunder ovn i arbejdshøjde og en køkkenø.
 
Den skønne udestue bliver uden tvivl en favorit hele året rundt, for med gulv-til-loft-vinduer på to vægge samt loft til kip, hersker her en vidunderlig stemning. Under førstesalens skråvægge får I et stort værelse med eksponerede loftsbjælker, et toilet og et bad med badekar for to.Kronen på værket er uden tvivl de vidunderlige udearealer: Jeres helt egen oase præsenterer sig flot med spændende planter og flere solkroge, der lægger op til mange, lange timer under åben himmel. Et udhus med brede vinduespartier udgør et skønt og lukket rum, der vil lade jer nyde haven længe efter havesæsonen er forbi.
 
Træterrasser, flisestykker og sandkasse til børnene ligger pakket ind i grønt, mens en god græsplæne giver plads til leg blandt de smukke træer.Den gode beliggenhed i Næstved betyder, at jeres hverdag kommer til at hænge ganske let sammen: Skole, pasningstilbud og indkøb placerer sig nemlig ikke andet end én km væk. Spisesteder ophober sig langs havnekanten, og når det er tid til lidt selvforkælelse, har I kun et kvarter til de mange butikker i Næstved Storcenter.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Lyøvej 15, 4700 Næstved
Pris:
2.575.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
132
Grund:
820
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1954/2006
Ejerudgift pr. md.
2.269 kr.
Michael Christensen - Brikk Ejendomsmægler

Michael Christensen

Salgs- og Vurderingsspecialist mc@brikk.dk +45 30145907

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus