fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

HALVT DOBBELTHUS MED UDSIGT OVER KALUNDBORG BY OG FJORD

Del bolig

Sikke et dejligt hjem, du nu kan flytte livet ind i. Adressen hedder Møllebakken 34A, og det er den ene del af et dobbelthus, som du skal kigge på. Her venter dig 79 kvm, dertil en vaskekælder, en grøn og hyggelig have og kronen på værket: udsigt over Kalundborgs hustage og fjordens blå, glitrende overflade.
 
Førstehåndsindtrykket kommer med grønt til øjet og duftende syrener til næsen. Sanserne er i gang. En låge giver adgang til den lukkede have, som er anlagt med fliser, græs og hyggelige miljøer under solens stråler. Det er ikke svært at forestille sig timerne gå med skønlitterær læsning i det fri, kaffe med familie og venner på det bløde græs - og måske endda middag til den fine udsigt? Til dét bliver den sydvendte altan den allerbedste oase. Bilen kan du desuden parkere lige ude foran ejendommen.
 
Og så til boligen. Den åbnes via entréen, for herfra er der adgang til værelset med morgensol, stuen, køkken-alrummet og det store badeværelse. Sidstnævnte kommer både med brus og badekar. Særligt opholdsarealerne udmærker sig med et helt forrygende lysindfald: En stor del af den sydvendte facade er beklædt med vinduer, og samtidig med at boligen illumineres på allerfineste vis, trækker det også udsigten nærmere. De fine plankegulve sætter prikken over i’et, og funktionaliteten er der heller ikke en finger at sætte på; tag bl.a. værelset, som kommer med en bred integreret skabsvæg og køkkenet, som har alt i hårde hvidevarer. Den åbne rumfølelse lader både lys og samtaler flyde frit - det er en boligoplevelse, man skal ud og mærke.
 
Der er meget godt at sige om sådan en beliggenhed med en grøn og charmerende park i baghaven. Her har du fint afsæt til byen i den anden retning. Lad bilen holde, og lad benene føre dig rundt, for bylivet begynder lige om hjørnet, som du når ned til hyggelige Kordilgade. Gågaden tager dig mod spisesteder, butikker, barer, indkøb og meget mere, og der er heller ikke andet end 450 meter til Kalundborg Station, hvis regionaltog kan tage pendleren helt til København på en time og 20 minutter, mens du kan cykle til Novo Nordisk på under et kvarter.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Møllebakken 34A, 4400 Kalundborg
Pris:
2.050.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus med ejerlejlighedsstatus
Boligareal:
79
Grund:
1075
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1956/2005
Ejerudgift pr. md.
1.919 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus