fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Den fine, hyggelige andelsbolig udfolder sig på 101 kvadratmeter, og den er oplagt til seniorerne, til parret med barn eller til parret, der ønsker godt med plads. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Del bolig

Skal jeres hverdag være enkel og omgivet af natur, mens I på samme tid har nødvendigheder, fornøjelser og vand inden for kort afstand, så skal I tage et grundigt kig på denne bolig.

Den fine, hyggelige andelsbolig udfolder sig på 101 kvadratmeter, og den er oplagt til seniorerne, til parret med barn eller til parret, der ønsker godt med plads. Entréen er rummelig med pæne fliser på gulvet, og til højre ligger det velholdte badeværelse med separat bruseniche og et dejligt vindue til udluftning. Entréen giver blandt andet også adgang til boligens ene værelse, der har en god størrelse, indbyggede skabe til tøj og opbevaring og et hyggeligt vindue. Det andet værelse er placeret i den anden ende af hjemmet, og denne værelsesfordeling er attraktiv i forhold til opdeling af forældreafdeling og børneafdeling eller til henholdsvis soveværelse og kontor. Det store samlingssted er helt klart den store, lyse, vinklet stue, hvor der er plads til sofaområdet, spisebordet, bogreolen, vitrineskabet og lænestolen, og så giver stuen direkte udgang til terrassen. Boligens køkken ligger i åben forbindelse til stuen, så samværet nemt kan fortsætte under madlavningen.

Ejendommen er opført i 2008, hvilket også betyder, at I får fornøjelsen af en nydelig, lys facade med et flot tag og pæne, hvide vinduer. Derudover byder ejendommen på en fantastisk terrasse med et mindre drivhus, hvor I har masser af plads til havemøbler, grill, liggestole og potteplanter, og så har I en lille have knyttet til.

Andelsboligen er beliggende i Stensved på Sydsjælland, hvor der venter jer luft, ro og skøn natur. Fra adressen har I by og gøremål i nordlig retning, mens I på samme tid er omgivet af åbne vidder, marker og skovarealer, hvor gåture, løbeture og cykelture ligger lige til højrebenet. Fra hoveddøren har I kun 200 meter til flere dagligvarebutikker ved Vordingborgvej, der nemt og hurtigt tager jer egnen rundt, ligesom busruterne også gør det. I er desuden tæt på en sportshal samt tennisbaner, og både folkeskole og børnehus kan hurtigt nås. Derudover er I kun omkring ti minutter fra kyst og strand, mens I har samme afstand til hyggelige Vordingborg, der blandt andet byder på et alsidigt handelsliv, kultur, togstation, sygehus og gymnasium.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Mosevangen 54, 4773 Stensved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
101
Grund:
3633
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2008
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus