fbpx
Plantegning Zoom

ATTRAKTIVT JOHAN CHRISTENSEN-HUS I FAMILIEVENLIG BEBYGGELSE

Del bolig

Børnefamilien finder ikke et bedre og mere trygt sted at slå sig ned end her i Nivåvænge. Rolige stisystemer forbinder de attraktive gårdhavehuse, og I skal se nærmere på et af de største huse i bebyggelsen, nemlig det pæne, velholdte hus i nr. 11. Her kan I overtage 176 m2, der giver rigelig plads til familielivet, som også vil blomstre i den store, sydvendte gårdhave.
 
I hjertet af Nivåvænge er der anlagt parkeringspladser - med mulighed for ellader - rundt om det store fællesareal med fodboldbane, tennisbane og fælleshus. Bebyggelsen byder på huse i forskellige størrelser, så her bor folk i alle aldre, og der er mange legekammerater til børnene.
 
På adressen præsenteres I for det eftertragtede Johan Christensen-hus, som nu kan blive jeres. Huset er fra 1966, og den klassiske 60’er-arkitektur er velbevaret, så I får et hjem med sjæl og charme. Et kendetegn er også de ekstra brede vinduespartier, som går igen overalt i huset og fylder rummene med et skønt lysindfald.
 
Fra entréen har I adgang til en oplagt børneafdeling, der rummer et badeværelse og to store værelser, hvoraf det ene har videre afsæt til et praktisk rum med plads til såvel værksted som vaskefaciliteter. Tilstødende børnenes afdeling ligger endnu et værelse og det åbne køkken-alrum, hvor en hyggelig detalje er viktualierummet. Herfra kan I bevæge jer direkte mod den store stue, og I kan eventuelt åbne mere op mellem de to rum, hvis I drømmer om det moderne leverum.
 
Prikken over i’et er husets modsatte ende med både et gennemgangsværelse og et oplagt forældresoveværelse, der har eget bad og egen terrassedør. De mange terrassedøre skaber en flydende overgang til gårdhaven, som er fuld af sol, anlagt med fliser og overskuelig at holde.
 
Nivåvænge placerer sig på grænsen til områdets skønne natur, så I kan gå lige ud til eng, å og mark, mens I samtidig bliver naboer til den kommende bymidte med ny skole, svømmehal og butikker. Nivå er i en rivende udvikling, og det er en dejlig kystby med havn og strand - og så har I kun 450 m til Kystbanen med direkte tog mod Kbh og Helsingør.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Nivåvænge 11, 2990 Nivå
Pris:
4.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
176
Grund:
311
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
4.203 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus