fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

RUMMELIG OG FLOT MODERNISERET VILLA

Del bolig

Velkommen til denne unikke bolig - en perle fra Lind & Risørs arkitekttegnede Superplan serie, beliggende i en af de mest attraktive kvarter i Fredensborg. Den imponerende bolig på 179 kvadratmeter plus 84 kvadratmeter kælder blev fuldt renoveret i 2019 med fokus på kvalitet og forbedringer, herunder materialer af højeste kvalitet og hårdehvidevarer fra Siemens' topserie.
Ved ankomst vil I blive budt velkommen af en indbydende entré med praktisk skabsplads. Den gennemtænkte planløsning danner rammen om familielivet med en separat forældreafdeling og en børneafdeling, begge med eget badeværelse og toilet. Loftet er ført til kip flere steder i stueetagen, hvilket skaber en imponerende loftshøjde, især i den fantastiske stue. Her vil I opleve et dejligt lysindfald og en behagelig varme fra brændeovnen, som gør det til et pragtfuldt samlingspunkt.
I det store køkken-alrum i forskudt plan vil hele familien have rigelig plads til kulinariske udfoldelser med Invitas kvalitetskøkken med fuldt Quooker system.
De 84 kvadratmeter i kælderen egner sig perfekt til en teenage- eller gæsteafdeling eller endda til liberalt erhverv med flere arbejdspladser. Kælderen har også eget badeværelse og toilet og er renoveret med de samme materialer som resten af huset.
Boligen er udstyret med et BWT-afkalkningsanlæg, der sparer på forbruget i opvaskemaskine og vaskemaskine og gør rengøring i toilet og bad til en leg.
Ejendommen fremstår velholdt udefra med en lys facade og rødt tegltag. Carporten og det tilhørende udhus er naturligt integreret i huset, og på den 945 kvadratmeter store grund venter endnu flere gode oplevelser. Flere terrasser i det skønne, lukkede udemiljø giver jer mulighed for at nyde omgivelserne, mens høje træer skaber privatliv omkring grunden.
Beliggenheden er ideel med skoler, pasningstilbud og idrætsfaciliteter inden for gåafstand på et lukket stisystem. Der er også kun ca. én kilometer til indkøbsmuligheder og 1,5 kilometer til Fredensborg Slot. Med cirka 40 minutters kørsel til København samt ca. 15 minutter til Hillerød, Helsingør og Hørsholm, er beliggenheden perfekt.
Vi ser frem til at byde jer velkommen til en fremvisning, hvor I kan opleve denne fantastiske bolig på nærmeste hold.
Nørredamsvej 111, 3480 Fredensborg
Pris:
8.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
179
Grund:
945
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1986
Ejerudgift pr. md.
4.854 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus