fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Der venter idyl og romantik på klassisk manér, når vi i dag skal en tur i skoven på Langelands sydtip. Her står nemlig et gennemcharmerende bondehus i al sin pragt, hvor dem, der har en drøm om at skrue tiden tilbage til simplere tider, vil elske at starte deres næste boligkapitel.

For huset er en drøm i sig selv. Stråtag, bindingsværk og blåmalede rammer omkring de småsprossede bondevinduer er alt sammen noget, der passer til et gammelt maleri, og ejendommen er da også én med et par år på bagen, for opførelsesåret hedder 1850. Den skrånende grund er ligeledes med opvokset beplantning, men velholdt, og man kan virkelig glæde sig til at kunne gøre brug af haven, når sommeren står for døren.

66 kvadratmeter lyder måske ikke af meget, men de er uhyre velfordelt, så der bliver god plads til selv familielivet. Planløsningen råder nemlig over en stueplan, som indeholder entré, spisekøkken, vinkelstue, bryggers, badeværelse og soveværelse, mens en delvist udnyttet førstesal byder velkommen til et disponibelt rum og endnu et værelse.

Mulighederne for at optimere planløsningen er mange, for her kan man nemt integrere hjerterummene eller etablere et ekstra værelse. Værd er det dog at bemærke standen, som gennemgående er rigtig god og holdt i en romantisk stil under de synlige spær.

Nordenbro er en lille landsby i det sydlige Langeland. Der er natur til stort set alle sider med marker og skovområder, mens der kun er en rask cykeltur til strande på begge sider af øen. Alt imens er man under 20 kilometer fra Rudkøbing og endnu tættere på havnen i Spodsbjerg, hvorfra man kan sejle til Lolland. Samtidig skal det nævnes at Humble er den tætteste by for indkøbsmuligheder, skole og idræt, og alt dette findes i en afstand af omtrent fem kilometer.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Nordenbro 18, 5932 Humble
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
66
Grund:
1213
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus