fbpx
Plantegning Zoom

Pool, spa og sauna og i første række til Vesterhavet.  Flot og velholdt. Det er klasse.

Del bolig

Vesterhavets vilde bølger, 184 m2 og godt 1 ha grund. Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er hvad, der er på højkant ved Klegod, hvor vi udbyder et smukt og idyllisk stråtækt fritidshus helt uden lige. Og nå ja, matriklen når helt ned til strandens bløde sand. Det ligger allerede i adressen, Nordsø Ferievej: Her hersker ferieparadiset. I skal nemlig forestille jer at vågne op med lyden af Vesterhavets brusende bølger i ørene og med synet af det smukke klitlandskab. Vi er mere præcist ved Klegod midt imellem Hvide Sande og Søndervig, og det skønne sommerhusområde prydes med idylliske stråtækte huse, som dét på nr. 63. I skal gå ganske få hundrede meter, før I står med fødderne i det hvide sand og kan lægge jer i læ af klitterne eller kaste jer i bølgerne. Måske I skal mestre en vandsport eller to? Særligt surferne får utroligt gode udfoldelsesmuligheder, og hvis I f.eks. skal mod Hvide Sande, kan turen klares på cykel ad fine stier igennem landskabet. Og det er ikke bare havet, I kommer tæt på, de rolige og blide bølgeskvulp fra Ringkøbing Fjord venter også lige ovre på den anden side. I får faktisk grund helt ned på stranden. Matriklen tæller nemlig intet mindre end 1,2 ha og breder sig fra huset helt ned til det hvide sand. Huset blev opført i 1992 og er virkelig et syn for sig med sit charmerende stråtag og klassiske, røde mursten, der spiller noget så fint med de smukke omgivelser. Der er desuden en fantastisk terrasse, der i læ af hus og mur bades i sol, alt imens det åbne landskab udfolder sig. Endelig skal vi indenfor, hvor hele 184 m2 fordeler sig. Der er fire værelser, et leverum med køkken og stue i ét, to brusebadeværelser og det bedste af det hele: indendørs pool, spa og sauna. Og også hér kan I nyde udsigten, for den pavillionlignende “udestue” giver et fantastisk vue over landskabet og et skønt lysindfald. Huset er i det hele taget helt klar til jeres næste ferie med lækre faciliteter alle vegne, og så sættes feriestemningen med hyggelige, træbeklædte lofter, terrakotta-farvede fliser og en lun brændeovn. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Nordsø Ferievej 63, 6950 Ringkøbing
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
184
Grund:
12727
Værelser:
6
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1992
Ejerudgift pr. md.
4.452 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus