fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Lad os byde indenfor på en fremvisning af Norgaardsvej 78 - en rummelig og solid rødstensvilla på 95 m2 bolig og 56 m2 udnyttet kælder. Villaen har en eftertragtet beliggenhed tæt på midtbyen. Det her er kort sagt ejendommen for jer, der ønsker god plads både ude og inde, men som samtidig ønsker en hverdag centralt i Skive.

Villaen er opført i 1943, og den ligger på en 495 kvadratmeter stor grund, der er anlagt med indkørsel, garage og en skøn lukket have, som inviterer til både aktiviteter og afslapning. Sidstnævnte giver det store terrassemiljø masser af plads til, og herfra er der kig over den grønne plæne såvel som den flotte beplantning. Haven er nordvestvendt og med kig til Skives flotte vandtårn, der lyser op, når mørket falder på og den smukke solnedgang pryder himlen.

Stueplan ligger et stykke hævet fra gadeniveau takket være den høje kælder. I stueplan møder I først og fremmest en entré med videre afsæt til husets køkken samt de to stuer - hjemmets absolutte omdrejningspunkt. Stuerne er hyggelige og indretningsvenlige, og her er brændeovn samt udgang til en hyggelig altan med nye terrassebrædder. 1. salen indeholder repos, et toilet og to gode værelser (det ene med altan). Kælderen afrunder boligen med et nyt og lyst badeværelse med gulvvarme fra 2018, et vaskerum og to disponible rum. Husets vinduer og yderdøre er løbende skiftet til træ/alu med undtagelse af to vinduer i stueplan.

Ejendommen ligger tæt på børnehave/vuggestue, skole, indkøb og støder op til et kolonihaveområde med let adgang til naturstien og grønne områder, som giver mulighed for skønne gåture med familien.

Sælger har givet forhåndstilkendegivelse om tilslutning til fjernvarme, der er oplyst at ejendommen er på Skive Fjernvarmes udvidelsesplan i efteråret 2023.

Norgaardsvej 78, 7800 Skive
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
95
Grund:
495
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1943
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus