fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

STOR EJENDOM MED PLADS TIL HESTE OG HOBBYLANDBRUG

Del bolig

STOR EJENDOM MED PLADS TIL HESTE OG HOBBYLANDBRUG
 
Tre km uden for Ugerløse ligger en meget spændende ejendom midt i landlig idyl. I får hjemme på 476 kvm, og her er der plads til, at flere generationer flytter sammen på én matrikel, mens det naturelskende par eller de hesteinteresserede også bør kigge med nu.
 
Adressen hedder Nyrupvej 23, og selve grunden er på knap 6.000 kvm, hvilket betyder, at der er plads til et hobbylandbrug, hvis det kunne være interessant. Det vil være muligt at leje et nogenlunde tilsvarende areal hos en nabo.
 
I får glæde af to indflytningsklare længer, der begge består af stueplan og førstesal. Den første længe består af et stueplan med fem værelser, et bryggers og et badeværelse, et stort køkken-alrum og en hyggelig stue med brændeovn. Førstesalen byder på yderligere tre værelser og en helt fantastisk stue med brændeovn og et stort vinduesparti med udsigt over de grønne omgivelser.
 
Den anden længe byder indenfor til et stort opholdsmiljø bestående af køkken/stue/alrum i ét, et badeværelse og fire værelser, mens trappen fra entréen tager jer op til førstesalen med en rummelig repos, et lyst værelse og en stue. Fra køkkenet er der udgang til et stort orangeri med plads til havemøbler, og her kan I nyde udsigten over gårdspladsen med de toppede brosten, høje træer og finurlige buske.
 
Generelt for begge længer er indretningen tidløs med charmerende detaljer, såsom forskellige vinduespartier og synlige bjælker.
 
Udvendigt får I naturligvis også en stor staldbygning med flere hestebokse, værksted med plads til store maskiner og en garage med elektrisk port.
 
I kan blive selvforsynende, da der er plads til køkken- og urtehave, og med de allerede eksisterende højbede, er der ikke lang vej til en god salat med friske råvarer. Nyd solen på den store græsplæne, på en af terrasserne, eller kridt folden op, så der er styr på hestens legeplads.
 
I kommer til at bo i ro og fred, selvom der ikke er langt til de nærmeste naboer.
 
Der er både skole, børnepasning, idrætsforening og friluftsbad i Ugerløse, og de ugentlige indkøb kan ordnes i Dagli'Brugsen og i Tølløse som kun er 7 km væk. Der er 20 min til Holbæk, 25 min til Ringsted, 35 min til Roskilde, og på en time kan I køre til København.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Nyrupvej 23, 4350 Ugerløse
Pris:
5.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
280
Grund:
5883
Værelser:
11
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1848/1992
Ejerudgift pr. md.
3.744 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus