fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Drømmer I om at flytte ind i et nemt og lækkert rækkehus med en overskuelig afstand til Odense Centrum, så I får en beliggenhed, der giver jer det bedste af både ro og byliv? Så tag med til Nytoften 47, hvor der venter jer en skøn bolig på 67 kvadratmeter, som er udnyttet på fineste vis med alt det, I behøver, så hverdagen kan køre som smurt.

I kommer til at få indgang i entréen, så I kan hænge frakker og stille skoene, før I bevæger jer videre. På højre hånd finder I et af husets to værelser, imens badeværelset er placeret på venstre hånd og er indrettet med fliser, toilet, New Yorker-væg og bruser. Hvis I bevæger jer videre, kommer I ind i køkkenalrummet, der er vinklet, så I får et stort og åbent rum. Køkkenet fremstår superlækkert med charmerende moduler i fransk landstil, imens hele rummet er holdt lyst med et flot, ensartet gulv. Den gode plads sørger for, at I både kan sysle i køkkenet og have spiseareal i forlængelse, ligesom I også får rig mulighed for at indrette et hyggeligt stuemiljø med bløde sofamøbler.

Boligen I flytter ind i, befinder sig i et rækkehus fra 1992, der er opført med en pæn gul farve, røde tagsten og med en hyggelig, privat have, som bliver jeres fristed hele sommeren. Her kan I sidde på terrassen med grill og havemøbler, imens børn og børnebørn kan tulle rundt på græsplænen. Bilen skal I heller ikke bekymre jer om, boligerne har nemlig alle adgang til parkeringspladsen, som har plads til køretøjerne.

I kommer til at bo i et roligt og hyggeligt rækkehuskvarter fyldt med grønne arealer og gode stisystemer. I får både gåafstand til skole, dagtilbud og offentlig transport, imens I nemt vil kunne tage bilen hen til nærmeste indkøb. Derudover tager det jer blot 19 minutter i bil, før I står midt i centrum af Odense, ligesom I kan tage bussen, der afgår kun 350 meter fra jeres hoveddør. En perfekt kombination med masser af ro og med byens tilbud lige ved hånden.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Nytoften 47, 5220 Odense SØ
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
67
Grund:
4215
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1992
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus