fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MULIGHEDSRIG VILLA BLANDT NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

I bydes velkommen til Ørbækvej 18, hvor denne mulighedsrige villa står og venter på jer. I kommer til at bosætte jer naturskønt med et flot kig til de omkringliggende marker og områder med skovdække, alt imens huset giver jer rig mulighed for at sætte jeres eget præg på tilværelse. Så hvis I er en naturglad familie eller et pladskrævende par, så skal I lytte med nu.

Planløsningen dækker over 143 kvadratmeter, som fordeler sig på to plan. Stueplanet er det første, I møder, så snart I træder ind ad hoveddøren; og på denne etage får I glæden af hele fire værelser, et rummeligt badeværelse, en stue, et køkken samt en gang, hvor I ligeledes finder trappen op til førstesalen. I denne del af hjemmet ses en lang stue samt et værelse, og de optræder begge sjældent lyse takket være de solrige ovenlysvinduer. Boligen er i sin helhed velholdt med inventar som er klar til at blive taget i brug allerede i dag; men villaen lægger samtidig op til, at I som de kommende ejere moderniserer og renoverer efter egne ønsker og behov, så hjemmet kan imødekomme lige netop jeres behov. Det kan være alt fra en klat maling her og der til hele ændringer i planløsningen, hvor I vælter flere ikke-bærende vægge for at skabe store rum, der både er lyse og luftige.

Jeres kommende hjem er opført i 1880, hvilket giver den en art landlig og historiske charme. De ydre rammer præsenterer sig med et tegltag, hvid facade og udsøgte, blyindfattede vinduer; og hertil kommer en rummelig baghave med både en garage, et udhus, flere skue samt en lang terrasse, hvorfra I er sikret godt med soltimer i de varmere måneder.

I kommer til at bosætte jer naturskønt blandt brede markarealer, der alle sørger for en rolig og privat tilværelse. De daglige fornødenheder skal findes I en af de nærliggende byer blot en kort køretur herfra, hvor særligt Bogense lidt under 10 kilometer fra hoveddøren byder på et godt udvalg; og trænger I til at komme på en hyggelig og rekreativ tur ud ad huset med enten familie eller venner, så byder både både Skåstrup Strand og Varbjerg Strand langs Båring Vig sig på.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Ørbækvej 18, 5400 Bogense
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
143
Grund:
3065
Værelser:
7
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1880
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus