fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig


Velkommen indenfor i denne nydelige villa, som I nu har muligheden for at blive de stolte indehavere af. Denne moderniserede bolig fremstår indflytningsklar med masser af skønne detaljer.

Boligen, som står stilrent og praktisk indrettet, opfylder alle dine ønsker. Her er lavenergivinduer, gulvvarme overalt, massive fyldningsdøre, flottegulve med klinker eller egeplanker og sikkerhed for godt indeklima med Genvexanlægget.

Boligen indeholder: Entre med god garderobeplads. Velindrettet bryggers, med vaskemaskine, tørretumbler og skabe. Badeværelse med separat bruseniche. Toilet i samme stil. Stort velindrettet køkken med stor spiseafdeling. Rummelig sydvendt stue, som er nem at indrette. Udover alle disse dejlige detaljer får I to gode store soveværelser til rådighed.

Villaens ydre faciliteter giver både en flisebelagt indkørsel, carport, overdækket terrasse samt en nem og privat have. Om I søger plads til leg, afslapning eller opbevaring af de praktiske haveredskaber, kan I finde mulighederne for det her. Den grønne have er perfekt til afslapning, som den er, men I kan naturligvis også indrette den efter jeres egne ønsker.

Som beboere på denne adresse i Ringsted kan I glæde jer over den korte afstand til skole, daginstitutioner og hverdagens indkøb, mens både Ringsted Svømmeland, idrætsanlægget og biblioteket befinder sig kun 15 minutters gang fra jer. Fritidsaktiviteterne stopper dog ikke her, da et væld af hobbyer kan dyrkes i denne by. Caféturene og osen på gågaderne kan samtidigt blive en prioritet, så her har I alle muligheder for at skabe et dejligt hjemme- og udeliv.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Østre Parkvej 32, 4100 Ringsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
137
Grund:
760
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus