fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT ETPLANSVILLA TÆT PÅ FREDERICIAS NATUR

Del bolig

Det er små, blinde stikveje, der udgør Oldenvænget, og altså formår at skabe de perfekte rammer for familiens nye tilværelse. I inviteres til naturskønne Trelde-Østerby nær Vejle Fjord og Fredericias fantastiske natur, hvor I overtager nøglerne til en villa, der emmer af retrostemning på den fede måde.

Det er nemlig tydeligt, at villaen har gennemgået moderniseringer, så I faktisk kan rykke så godt som lige ind i den 132 m2 store bolig. Jeres nye planløsning er kompromisløs, hvor I får fire perfekte værelser, to badeværelser, køkken, stue, bryggers og entré og selvfølgelig en dejlig grund, der opfylder alle forventninger om villalivet. Til ejendommen hører også en carport og et skur.

Selvom ejendommen dateres tilbage til 1969, er der masser af moderne kvaliteter, som I kan kaste jeres kærlighed på. Se for eksempel på den lyse entré, hvor flotte gulve binder rummene sammen, mens begge bareværelser er flotte; et med lyse nuancer på fliserne og mørke kontraster, og et med changerende klinker og et stort badeværelsesmøbel. Særligt i den store stue er det tydeligt, at vi har at gøre med en ældre bolig, men det er kun ment som en positiv ting. Brændeovnen tilfører nemlig hygge i de kolde måneder, mens de store vinduespartier og havedøren mod terrassen sørger for, at dagslyset strømmer ind! Desuden er der det praktiske køkken med ganske meget skabsplads og bryggerset, der byder på vaskefaciliteter og mulighed for skabsplads.

Når solen virkelig skinner, er der få ting, der er bedre end at åbne havedøren mod vest og integrere stuen med livet udenfor på den vestvendte terrasse. Sammen med flere andre herlige flisestykker er potentialet stort for virkelig at skrue helt op for livsnyderiet, mens haven er nem at holde og hurtigt kan gøres til jeres grønne oase.

Og netop grønne oaser er noget, der kommer til at fylde i jeres hverdag. Trelde-Østerby er kendt for sine naturområder, herinder Flansbæk Strand og Trelde Næs. I det daglige står Egeskov klar med indkøb, mens Bøgeskov supplerer med skole, pasningstilbud og idræt. Men endnu bedre er måske, at I har syv kilometer til Fredericia Centrum, hvor I kan gå på opdagelse i de forskellige butikker, dyrke kulturen eller bruge stationen, når I skal rundt i landets afkroge.

En lækker, klassisk ejendom, som både krydser af ved behovet om en veldisponeret planløsning og en adresse tæt på by og natur.
Oldenvænget 1, 7000 Fredericia
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
132
Grund:
929
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus