fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT OG VELHOLDT RÆKKEHUS FRA 1995 MED FRITLIGGENDE HAVE OG EGEN CARPORT

Del bolig

MODERNE RÆKKEHUS MED FANTASTISK UDSIGT I TRYG OG HYGGELIG BEBYGGELSE.
 
I vil med det samme føle jer hjemme, når I ankommer til Olsbækhave, hvor I møder en hyggelig og tryg bebyggelse bestående af pæne rækkehuse fra 1995 - og husene ligger på små, lukkede veje ud mod grønne fællesarealer, stisystemer og en lille sø. I disse dejlige omgivelser er I så heldige at kunne overtage et mindst lige så dejligt hus, for det er nemlig det lyse, moderniserede hus i nr. 9, der står klar til nye ejere.
 
Et lille stykke forhave skaber afstand mellem fortovet og huset, og herfra åbner hoveddøren op til en skøn boligoplevelse, hvor 100 veludnyttede kvadratmeter fordeler sig over to etager. Overalt bærer hjemmet præg af både løbende vedligeholdelse og moderne opdateringer, som tilsammen skaber nogle indbydende rammer, hvor man straks føler sig tilpas. Førstesalen råder over et lækkert badeværelse og to gode værelser, der nemt kan blive til tre, hvis behovet opstår; på værelserne kan I desuden nyde synet af det flotte sildebensgulv, der skaber en fin sammenhæng mellem rummene her på øverste etage.
 
Fra reposen går turen nedenunder til en velindrettet stueetage, der byder på bryggers med egen indgang, en entré og endnu et badeværelse, og dertil kommer hjemmets vigtigste rum, nemlig det åbne leverum, hvor stuen og køkken-alrummet ligger i åben forbindelse til hinanden. Køkkenet præsenterer sig med tidløst design, og stuen er indrettet med en fin vindueskarnap, der lukker lyset ind, mens en dør leder jer videre ud til sol og sommer i baghaven. Her får I et overskueligt uderum, der er belagt med fliser og dermed er nemt at holde, så der bliver god tid til at nyde eftermiddags- og aftensolen på den vestvendte terrasse.
 
Det er beliggenheden, der til slut sætter prikken over i’et. Fra den trygge, familievenlige bebyggelse har I nemlig nem adgang til alt det, hverdagen kræver. Der er gåafstand til både indkøb og pasningstilbud, og I kan cykle til såvel skole som idrætscentret, ligesom I har 12 minutter på cykel til S-toget og endnu kortere vej til shopping i WAVES. Køge Bugt Strandpark ligger også som et fantastisk sted lige i nærheden.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Olsbækhave 9, 2670 Greve
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
100
Grund:
119
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1995
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus