fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIGT ENDERÆKKEHUS TÆT PÅ ALT I TØLLØSE

Del bolig

Velkommen til denne skønne andelsbolig, der henvender sig til køber over 45 år uden hjemmeboende børn. Her får du muligheden for at bo i et dejligt enderækkehus i ét plan, med en nem og hyggelig gårdhave, der kræver minimal vedligeholdelse – andelsforeningen tillader husdyr, så du kan også bringe dine pelsede familiemedlemmer med.
 
Kvarteret:
Andelsforeningen "Skovbo" i Tølløse er et attraktivt sted at bo med en kort gåafstand til dagligvareindkøb, lægehus, fitnesscenter, idrætshal og ikke mindst togstationen. Tølløse er en by i stor udvikling med mange tilflyttere, der søger rolige omgivelser og landlig charme. Byen byder på spændende arrangementer som festivaler og årlig Sankt Hans fest mm., hvor beboerne kan mødes og nyde gode oplevelser sammen.
 
Boligen:
Boligen er placeret på en lille, lukket sidevej med gode parkeringsforhold lige ved hoveddøren. Boligens ydre har en charmerende stil, der minder om huse fra Spanien – en hvid facade, et rødt tegltag og en elegant buet søjlegang der fører til den smukke hoveddør og vinduer i havblå farve. 
 
Ved ankomst til boligen bliver man budt velkommen af en rummelig entré, der byder på utallige indretningsmuligheder. Med 96 kvadratmeter boligareal er der opnået en optimal udnyttelse uden spildplads. Planløsningen er veldisponeret og inkluderer et stort badeværelse med brus og vaskemaskine samt to indretningsvenlige værelser, begge med indbyggede skabe. De to gode opholdsrum – stor stuen og det tilstødende køkken-alrum – binder hjemmet sammen. Det rummelige køkken er ideelt til madlavning, samtidig med at det giver mulighed for at underholde gæsterne, mens middagen forberedes.
 
Når vejret tillader det, kan man åbne døren fra køkken-alrummet og træde direkte ud til den hyggelige gårdhave med flisebelægning, hvor man kan nyde private stunder. Gårdhaven er omgivet af grønne planter og en flot hvid murvæg med røde tegl på toppen, samt et rummeligt udhus til opbevaring.
 
Foreningen råder over et dejligt stort fælleshus med plads til omkring 50 personer, hvor der af og til arrangeres fællesspisning og hyggelige sammenkomster mm. hvor beboerne kan nyde godt selskab og skabe gode minder sammen med hinanden. Som andelshaver har man mulighed for at leje fælleshuset til private arrangementer for et mindre beløb, samt mulighed for at leje et særskilt værelse med to ekstra sovepladser til besøgende gæster.
 
Vi ser frem til at vise jer denne skønne bolig ved en fremvisning. Tøv ikke med at kontakte os for at arrangere en tid.
Ove Billes Parken 26, 4340 Tølløse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
96
Grund:
7325
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2000
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus