fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STILRENT RÆKKEHUS I HYGGELIGT KVARTER

Del bolig

Er I på udkig efter behagelige, nemme og indbydende rammer om hverdagen? Så har vi et godt bud til jer. Rækkehuset på Prangerager 15 i hyggelige Bredballe vil nemlig give jer et roligt, velfungerende og indflytningsklart udgangspunkt, hvad end det er til dig, jer eller en mindre børnefamilie.
 
Her er der god plads både inde og ude, for omkring hjemmet finder I et veletableret udeareal, der består af en privat forhave såvel som baghave. Især baghaven er ugeneret med en velvokset hæk, og den sydvendte placering sikrer jer masser af gode soltimer på terrassen. Foran hjemmet får I ydermere endnu en skøn terrasse med plads til havemøbler, så her er der rig mulighed for at komme ud i den friske luft. Det gælder også fællesfaciliteterne, der råder over dejlige, grønne områder med store træer, bordbænkesæt og ikke mindst legefaciliteter til gavn for de mindste. Slutteligt er det praktiske ligeledes på plads med en lukket garage.
 
Indendøre kan I glæde jer over et lyst, veldisponerende og harmonisk hjem. Planløsningen tager sit afsæt i en rummelig entré med god skabsplads samt adgang til hjemmets store, flotte badeværelse direkte på højre hånd. Entréen er på stilfuld vis bundet sammen med det lækre og indbydende køkken-alrum via New Yorker-vinduer, og I vil bestemt fornemme, at både æstetik og praktik går hånd i hånd hele vejen igennem huset. Der venter jer masser af indretningsmuligheder med to rummelige værelser samt en stor, lysfyldt stue og en solrig udestue, der skaber en skøn forbindelse til baghaven.
Huset er løbende renoveret med nyere tag, vinduer, køkken og bad og fremstår helt indflytningsklar.
 
Er I ikke helt solgt endnu, så tag bare et kig på nærområdet. Her kommer I til at bo i trygge omgivelser, hvor børn kan lege på vejen, og dertil er der nem adgang til alle dagligdagens gøremål med nem gåafstand til indkøb og daginstitution. Skole og fritidsaktiviteter lokaliserer I hurtigt på cykel, og så ligger Vejles by- og havneliv ikke meget mere end 5 km fra adressen.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Prangerager 15, 7120 Vejle Øst
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
93
Grund:
341
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1977/1991
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus